Протести у Нижній Апші через рішення суду: селяни перекрили трасу Мукачево – Рогатин (ФОТО, ВІДЕО)

8
10

Так місцеві мешканці висловлюють незгоду з сьогоднішнім рішенням Хустського районного суду, який дозволив випустити підозрюваного у жорстокому вбивстві свого однокласника з-під варти.

Кілька сотень місцевих мешканців заблокували рух трасою через село, і запалили шини. Їхня вимога лише одна – взяти підозрюваного під варту та забезпечити чесне правосуддя у справі.

Нагадаємо, що сьогодні рішенням Хустського районного суду було одночасно продовжено тримання під вартою підозрюваного до 16 лютого 2019 року, однак водночас суддя передбачив альтернативний запобіжний захід у вигляді застави 160 тисяч гривень.

Аналогічні акції протесту в селі пройшли весною цього року, коли підозрюваного в жорстокому вбивстві відпустили під домашній арешт, який той відразу ж порушив.

Усі деталі про жорстоке вбивство, в якому підозрюють 14-річного закарпатця, читайте у нашому окремому матеріалі

 

Коментарі

Т
Троцкій

Ці, що перекривають дороги мало туповаті. Суд перекрити їм страшно.

Н
Насиров

Шёл 6-ой год после Майдана. Слава Украине!

ПП
Петро Пор...

Любой каприз за ваши деньги.

З
закарпатець

румуни се вам не русини-руснаки, не дражніт їх!!!

Р
Рахів

Підкажіть чи сьогодні також перекрито дорогу. І в який інтервал пускають машини.

Р
руснак

Фозекошка з Кожухарьков у зв"язці з відомим "рішалом" пуканичем з Берегова крутять законами,як циганин сонцьом. Добавляться они на край,бо уже многим за бабло судьби поламали,і тих бабок мало їм буде на ліки. Бог не пилує і не поздить!

Е
Екатерина

Муж стоит сейчас в 3-км пробке в Апше....людей оооочень много,полиция приехала и даже не вышла с машини,боится( Это до ужасно,что только в нашей стране такое может быть,убил ---- заплатил ---- и живи дальше наслаждаясь всеми прелестями жизни и совершая новые преступления!!!

М
мукачево

У Анцi Фазикошки, в апеляцiйному судi, чотири роки валяться справа по фальшивому диплому аферистки Балаж Надi, Проплаченi cуддi Cтан, Феэр. Не виключено, що в цьому судi, за грошi Надьки- аферистки, ця кримiнальна справа буде валятися ще сорок чотири роки.

К
каратель

таке лише в цій прогнилій державі може бути щоб люди бунтували за те щоб суд судив по справедливості. просто абсурд якийсь

А
АЛЕКС

да здравствует самий гуманний суд у мири!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Читайте також