Проти закарпатця, що намагався ввезти в Україну брендового одягу на 800 тис грн порушено кримінальну справу

6
0

На Закарпатті порушили кримінальні справи через контрабанду цигарок та одягу

1 червня слідчими Управління Служби безпеки України в Закарпатській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.201 (контрабанда у великих розмірах) Кримінального кодексу України стосовно громадянина, який намагався незаконно ввезти взуття, одяг і біжутерію відомих італійських брендів загальною вартістю понад 797 тис. гривень.

25 травня ц.р. у пункті пропуску «Тиса», що на українсько-угорському державному кордоні, співробітники Управління спільно з митниками Чопської митниці в одній із вантажівок виявили фірмовий одяг і взуття, замасковані під комплектувальні частини до телекомунікаційних систем, які зловмисник намагався незаконно ввезти в Україну.

Також 1 червня слідчі СБУ порушили кримінальну справу за фактом замаху на контрабандне переміщення тютюнових виробів з України до Румунії. Тобто за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.201 (контрабанда у великих розмірах) Кримінального кодексу України.

У ніч з 21 на 22 травня ц.р. співробітники СБУ у взаємодії з прикордонниками та митниками затримали вантажний автомобіль біля пункту пропуску «Дяково» Виноградівського району Закарпатської області. Водій вантажівки намагався незаконно переправити 52 тисячі пачок цигарок загальною вартістю 481 тис. гривень до Румунії.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від 3-х до 7-ми років.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також