Проти жорстких обмежень: люди вийшли на мітинг під Закарпатську ОДА (ФОТО, ВІДЕО)

3
19

Підприємці під вигуки "Ганьба, губернатору", вимагають дозволити працювати в умовах карантину.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що Ужгород, Берегове та кілька районів потрапили у червону зону. Відтак з 2 листопада припинить їздити громадський транспорт, припинять роботу загальноосвітні школи та заклади дошкільної освіти, заклади громадського харчування, магазини, окрім продуктових, магазинів з засобами гігієни та аптек.

Журналісти "Суспільне Закарпаття" розповідають, що підприємці, батьки дошкільнят та школярів зібралися сьогодні о 12 годині біля Закарпатської ОДА проти введення суворіших карантинних обмежень.

Власники крамниць та закладів харчування кажуть, що сьогодні вони на межі виживання, і якщо закриють торгівельні точки – то власники просто не зможуть платити податки.

Також під стіни ОДА вийшли на мітинг і мами, які протестують проти закриття дитячих садочків та шкіл.

До містян на зустріч прийшли міський голова Ужгорода Богдан Андріїв та голова Закарпатської ОДА Олексій Петров.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

В
Віктору

Якщо бачите в коментах дич про майданутих, МВФ, Сороса і глобалістів - значить мені прислали нову дозу метадону і блок фанфуріків бояришніка, треба відпрацювати.

В
Віктору

Майдануті настільки розвалили систему управління... Туй лем сам пан Бог може розобратися.

СС
СуперМен СуперМен

До нижнього, пройшли часи, що можна з позиції сили комусь затикати рот. Хай президент вносить пропозицію про введення НС, тоді буде все по закону. А сьогоднішні рішення, антизаконно.

ПГ
Пропозиція губернатору

Предлагаю губернатору перевірити цих всіх підприємців на сплату податків, на касові апарати, на трудові договори з працівниками, і хто всьо сплачує дозволити робити, а хто не сплачує штрафувати і маску в гузицю засунути аби і не думали другий раз рот откривати

В
вереш

Як то похоже на наших люди. Маски не носять, а за локдаун ревуть, податки не платять а дороги паскудні, хащу рубавуть а річка тіче. А всього-навсього треба було посидіти малинько дома. Кіть не є читавої потреби іти дагде вон, та сиди на гузици. Айбо ньит, ми вертіли тот Київ на єдному місті, свистати нам на правила. Ай зато йду в генделик до цімбору. Но та типирь маєте..

А
ага

щоб заплатити комуналку я продав одну машину. Якщо так і далі буде, то потрібно буде продавати другу, потім третю. Про відпочинок у татрах і у анталії прийдеться забути на рік. Те, що є субсидія на будинок, це не означає, що я не перестав любити хамон. Мені повезло, що усі працівники були офіційно неоформлені, і їх легко було повідомити, що у послугах відпала потреба. Але вони собі знайдуть роботу, а я як знову маю починати?

З
Золтан

Але колись боло, казали батьки, мало докторів і багато здорових. А зараз багато докторів і мало здорових. Уже навіть пообзивали лікарні усякими святими, шпани налізло у доктори, на голови шапкі понатягали з костомахами щоб діти боялись і все одно хворих стає багато. Усе хитрить, бо хитрили його батьки і по другому воно не вміє. Але Всевишній не тімошка, бачить нємношко.

Г
Губернатор-полковнику

Ревуть бізнесюки одкритися при біді? Дозволити! Айбо! Ушиткі підписують форму: якшо йіх, або йіх фамилию то трафить - в лікарню нико не звертаєся, помочи не просить. Або лікуєся докус із свого жеба. Якшо даякий відвідувач через іх бізнес заразу учепить - бізнес конфіскуєся, описуєся, продаєся, оби покрити витрати на хоробу постраждалих. Вперед!

Ш
Шевченко

Всегда шутили, что скоро будем платить за воздух - вот и наступили времена!, хотите дышать - купите "масочку"

ПО
Пушкін Олександр

Не можуть прибутки 10 000 підприємців та членів їх родин бути важливішими, ніж життя та здоровя 1,3 млн. закарпатців.

Л
Леквар

Туй лем я єден хyй не можу ні в чому розібратися і просто спамлю в коментах як дирявий попугай.

Л
Леквар

Майдануті настільки розвалили систему управління... Туй лем сам пан Бог може розобратися.

Ф
Ф

От грипа вас лічать і будуть лічити но неулічать бо йсе Україна а не . НАТО корона вто невірус а на голові у вас каждий хоче командувати Крапка

Б
Бывалый

Нехай, активісти підуть за мінімальну ЗП попрацюють в соц. сферах і тоді най виходять і кричать, ходять розносять інфекцію, головне бабки все остальное пох... А ну і соц. дистанція нє не чули, треба свідомими бути а не чухатися коли прийшов піпець

:
:)

Посадіть петрова у зе-залупомобіль і най го везе на родіну;)

І
Іван

Порядний губернатор, а вті бізнесмуни би хотіли як усе і рибку з'їзти і на хер сісти))...Ревуть пак ош держава нич проти вірусу на робить, а самі лим про своє бабло ся печуть...свині

Ч
Чистильщик

Так він не просто губернатор а генерал-губернатор. А попростому "смотрящий за Закарпаттям"

СС
СуперМен СуперМен

Щи такого ушливого і дурного губернатора і влади нигда не было

ШБ
Шмірґлі бачі

Видимися ош за два місяци в диржаві буде гузиця окончатєльно. Вчора гузиця, нись гузиця, завтра гузиця. СТАБІЛЬНІСТЬ.

Читайте також