Протистояння на пл.Народній в Ужгороді перетворюється на рейдерство

19
11

Близько 11.15 на площу народну прийшов судовий виконавець - Плиска Андрій Степанович - і зачитав рішення суду, в якому Волосянському, Дуб, Дибі та іншим третім особам забороняється вчиняти дії, які би перешкоджали Закарпатській ОДА або виконавцям робіт здійснювати будь-які будівельні роботи на території партеру.

Але як зауважили присутні юристи, у цього виконавця має бути дозвіл що він може працювати у вихідний день, тому він пішов за черговою довідкою.

Коментарі

5
555

Не розумію цю "людину" з Мукччева, яка Мукачево ПРИХВАтизувала. А, що "вона"-Балога хоче особняк построїти напроти ОДА, чи ЩО йому ще треба???

С
Саша

Андрій йди спать! Або Повєткіна глядати.

А
Андрій

До Валєри Балога тебе так навчив спілкуватися з людьми. Що у сайта Балог здали нерви і ви просто не знаєте як перекрутити факти. Скільки там було тих активістів на пальцях можна порахувати. Ужгородці хочуть бачити нову площу Народну і більше не хочуть бачити Балогу!

D
dyr

Виступауть, лем би виступати. Бульше нич негодні.

П
Паша

Но шем не відів шоб виступали проти того шоб шось добре зробити...

В
Валєра

Толік, йди нахуй.

Т
Толік

Брешете !! Щойно на площі у присутності журналістів, активістів, правоохоронців представники виконавчої служби зачитали рішення суду. Інформація деяких ЗМІ стосовно того, що це рішення стосуватиметься саме заборони масових заходів не підтвердилася. Згідно з ним, будівельні роботи здійснюються на законних підставах, а будь-які перешкоджання ремонтникам розцінюватимуться як хуліганські дії.

0
007

Боже,як класно у нас жити,бо крім цьої проблеми у нас все гаразд.

А
Андрій

Ну нарешті дибі закрили рота! Повертайся у Дибо у галичину і там заважай, а нам дай спокій. В Ужгороді повинна бути ця площа і ці 10 підкуплених Дибою людей не повинні цьому заважати.

Т
Толік

Нарешті провокаротам показали де їх місце. Диба, не заважай Ужгороду розвиватись і бути европейським містом. Не подобається місто, то можна і на родіну повернутись, хто тут кого тримає?

М
микола

конфлікти закаляють сталь :) походу, виконавці, активісти і ОДА стануть на порядок юридично грамотнішими :)

Читайте також