Проведено засідання виконкому Свалявської міськради

8
0

У четвер, 15 липня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Свалявської міської ради.

Головними питаннями порядку денного виконкому були питання: «Про роботу спеціаліста І категорії міськвиконкому із зверненнями громадян, підприємств, установ та організацій» та «Про роботу провідного спеціаліста міськвиконкому, юриста», з якого інформували присутніх членів виконкому спеціаліст І категорії міськвиконкому Вероніка Шуберт та провідний спеціаліст міськвиконкому,юрист, Віталій Гебеш.

Зокрема. спеціалістом В.Шуберт було наголошено на тому, що протягом першого півріччя 2010 року до міськвиконкому надійшло 1716 звернень, в т.ч. : 576 клопотань від підприємств, установ та організацій і 796 заяв від громадян, з яких індивідуальних – 777 заяв, колективних – 19. Виконавчим комітетом надіслано 982 відповіді. По решті прийнято відповідні рішення чи розпорядження.
Переважна більшість заяв та клопотань стосується питань землекористування, архітектури, оформлення права власності, надання матеріальної допомоги та інших.

В свою чергу, провідним спеціалістом міськвиконкому, юристом, протягом звітного періоду проведена значна робота, яка була направлена на представлення інтересів міської ради та виконавчого комітету у судових засіданнях різних інстанцій, підготовку нормативно-правових актів міської ради та виконавчого комітету, розпорядчих документів міського голови.

Після обговорення інформації доповідачів, виконавчим комітетом було прийнято відповідні рішення з цих питань.

Міськвиконкомом також було прийнято рішення щодо затвердження цін на різні типи довідок, які видаються КП «Житловик», про дозвіл на укладення правочину щодо відчуження житлової квартири, право користування якою мають неповнолітня та малолітня дитина, про встановлення режиму роботи аптеки, про затвердження актів виконаних робіт з реконструкції та капітального ремонту нежитлових приміщень, про оформлення права власності та видачі свідоцтв про право власності на нерухоме майно, надання згоди на розроблення містобудівного обгрунтування та містобудівних умов на будівництво та реконструкції об’єктів, затвердження містобудівних умов і обмежень, погодження прийняття в експлуатацію самочинно побудованих житлових будинків.

В ході обговорення, за пропозицією міського голови, також було прийнято рішення щодо відновлення роботи фонтану у міському парку ім. І.Франка та встановлення б’ювету для питної води в центрі міста.

На цьому засідання виконавчого комітету завершило свою роботу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також