Провокативні листівки на Закарпатті розклеювали жителі Дніпра та Києва

3
25

Закарпатські правоохоронці встановили групу зловмисників, причетних до розклеювання провокативних листівок в Берегові.

Нагадаємо, нещодавно поліцейські зафіксували факт поширення на Берегівщині листівок з погрозами українцям угорського походження. Слідчі Берегівського районного відділу поліції кваліфікували такі дії зловмисників за ч. 2 ст. 161 Кримінального кодексу України, тобто порушення рівноправності громадян залежно від їх національної належності, поєднані з погрозами.

Поліцейські разом зі співробітниками УСБУ в Закарпатській області проводять активну оперативну роботу. В результаті зараз вже встановлено трьох осіб, причетних до розклеювання провокативних листівок з погрозами представникам угорської нацменшини. Йдеться про двох жителів Дніпра та мешканця Києва.

Фігурантам слідчі поліції за процесуального керівництва Берегівської окружної прокуратури повідомили про підозру у вчиненні вказаного злочину та вже провели обшуки за місцем їх мешкання.

Підозрювані розповідають, що шукали роботу по оголошеннях в Інтернет-мережі. Там наткнулися на пропозицію розклеїти провокативні листівки, за що було запропоновано 200$. Також зловмисники зазначають, що «роботодавець» їм невідомий, дії координувалися тільки за допомогою Інтернет-зв'язку.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

НД
но дурні

та незнали шо за таке влетить? старші хлопці бляха! та шо ОПЗЖ,доки є відсоток електорату який їх підтримує та доти так буде,або заборонити як комуністів та й усьо!

ІВ
Іван Васильович

Головноє то, што живеме ми у благодатному краю,де майже усі суть порядні люди і нигда ся сильно не творили ко якої національності..кіть порядний чоловік. Ми й з циганами терпимо жили, айбо останні роки начинавут штось нагліти, криміналом ся май зайняли і дуже часто у связці із ментами.. Так виходить, ош ментовська національність тоже пока што не дуже нам заходит)..Хотя деколи знавут добре робити як хотят..Так як у сьому ділі,де скоро имили сих гавриків..Хоть там видав СБУ май много роботи зробило.

К
Ку

Кіби то оплатили з України та тут у СБУ є доступ до всього они би і так найшли, а з Росії їм велику дулю покажуть)) Дальше гадайте чи то з наших хтось заказав, чи Медведчук, чи сам Путін, істину не узнаєте

Ю
ю

од зажопи мош чекати ушиткого. З таков "українськов" партійов і бенладена, чи хусейна, чи гітлера, чи руських не треба.

С
Степан

А ви не думаєте што ото годен організувати ОПЖ,який усе против шерсти робить,кістку вержуть оби изавто так було ош туй ся гризуть

ФК
Фанта Кола

Добре вони придумали. Посадять лише цих трьох баранів, а хто перекинув гроші николи не найдуть.

П
Петя

А ти би хотів шоби із посольства на руки їм платили)))

ІВ
Іван Васильович

stefan. руські не є дурні, они просто знають ціну тих шнирів котрих через інтернет найняли)..Руські їх попользовали єден раз як гондончиків, посміялися, тай їм похер што з тими дурнями буде..І їм абсолютно похер што слід веде у Росію..Путін знає брехати в очі Меркель вать любому президенту і казати ош ото не вни і їх нігде ниє..Треба буде ще таких дурнів найдуть)).

S
stefan

Айбо руські дуже дурні. Перечисляти гроші на злочин на банківську карточку прямо з Росії. Так подана дезінформація розрахована на таких як ющенківська "баба параска".

ДФ
До Ф

Нижні коментарі повний ноль, не підтримую рос але перевод грошей не заблокований. Знаю бо родичі та проживають

Ф
Ф

Як мож перечислити гроші з Росії кіть така возможность заблокована???

ІВ
Іван Васильович

Путін, мацкальня винна..Усе так робили і всюди. Позирайте на Чехію зараз. Хто ся сумніває - то повні дебіли..Вам ссуть у рота а ви як ота остання чмирота радуєтеся ош ото Божа роса..шнирі пудзаборні..

Е
Експерд

На сайті СБУ написано шо гроші їм перечислили на карточку рублями із Росії

В
Вася

То понятно було шо не наши

А
Агент

То боли переселенці з Луганська. За вшитко платив Путін

F
Feri

То як обично путін винен

ВЗ
Василь заперевальний

Винуватий Путін

ІВ
Іван Васильович

Сбу доста скоро найшло, від камер ся уже так просто не спрячеш..

Б
бабуля

На въезде в город сотрудники полиции изъяли крупную партию березового сока, которую злоумышленник перевозил в бачке омывателя.

Ш
шоні

продажних в Украіні хватає

ІВ
Іван Васильович

Мацкальня найшла дрочків за 200 баксу...Такі би щий циганам одсмоктали задешевше..така їм ціна)..

І
Іван

Дніпровські, Луганддонські, короче то не у нас тота паскудь бола. Там най з ними розбираються.

С
сомарови

на других сайтах пишуть ош то з лугандіна. І 500 баксів. А замовники з кацапстана. А не Біндера лічно, якись думав.

ДН
До нижнього

Баране Дніпро,Кийов,Одеса там мацкальні дохуя. Так шо тот напис бов от мацкальського (Украинской земли) без мягкого знака після букви С. Дома у них найшли російські прапори.

П
про100

3,14дараси а так вирищали туй ош тото потька тай руськi а вто марга киюська

Читайте також