Провину за вчорашню ДТП з BMW в Ужгороді взяла на себе жінка, якої навіть не було в авто

9
18

Саме дружина винуватця вчорашнього ДТП на вул.Собранецькій в Ужгороді приїхала забрати автівку і заявила, що це вона вдарила у екскаватор.

Свідки нічної ДТП заявляють, що за кермом був на вигляд п'яний водій, який просто влетів в екскаватор навіть не зупиняючись. До приїзду патрульних водій встиг зняти номерні знаки і піти у місто. 

 – Через деякий час на місце пригоди приїхала жінка – власниця іномарки, яка надала правоохоронцям необхідні документи на автівку. Громадянка запевняла, що саме вона допустила зіткнення під час керування, хоча покази очевидців події свідчать, що за кермом був чоловік, – інформують патрульні. 

Під час розмови з поліцейськими жінка плуталась у поясненнях та не змогла надати чіткої відповіді факту самого ДТП або пояснити місце знаходження свого чоловіка.

Не дивлячись на чисельні фото- та відеодокази, притягнути до відповідальності водія скоріш за все не вдасться? Питання, мабуть, риторичне. 

У своєму прес-релізі патрульні наголошують: Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева звертається до всіх громадян та дописувачів. Для недопущення поширення неправдивих чуток просимо надалі звертатися виключно до офіційних сайтів і сторінок та перевіряти першоджерела походження інформації.

Що саме малося на увазі, сказати важко.

Коментарі

*
***

Муфлона треба "опустити". Жінку - наказати за зівідомо неправдиві показання.

В2
Влад 2

А винуватець ДТП Бережанський все-таки непорядний тип. Аморальний тип ! Напився, як свиня, вчинив ДТП, а тепер дружину під удар підстваляє. І після цього він має право бути викладачем, вчити молодь ?

В
В2НВ

Як можновладці наші бояться відповідальності ! Що не роблять, аби заховати правду, а вигідну їм брехню видати за правду ! А про їх моральність в таких випадках взагалі мова не йде ...

Д
Доскакалися

Слава UA

КВ
Ковтун Василь Дмитрович

Ну і шо? Пожурите го маленько, трохи тут покричите, а за тиждень все забудеться, усатий буде собі спокійно ходити на роботу, купить си іншу машину- він недоторкана особа, для нього закони не писані, бо він є якийсь начальник і така ситуація усюди в нашій рідній дорогій країні.

У
Ужгородец

Скотобидло!!!! Пак што???? Перед Законом Всі рівні???? Хочу відіть цього лишили прав!!!! Чи у нас як все? Рука руку миє????? Поліцішти ізясь у стару систему Лізуть? Даймі на лапу я нич невидів!!!! У нас бидлота в кріслах сидить!!!

0
00

Раз поліцаї кажуть що жона значить жона типир модно жонам удпускати вуса пришивати я-ця а поліцаї туй лем клоуни бояться атестації

Я
Яценюх

Мало собі вуп’ю, Тай розтриплю тачку А повім ушитким За рульом - то мачка! Може то і пес бов... Може дивять конів... На крайняк повім жона... Я уже й не помню!

Г
гость

Для него ездить под шофе это норма, ну а прятаться за жену не по мужски, тем более сын вроде работает в полиции

У
Уж

То тепер якщо нажрусь можна жінку визивати та казати що то вона сьогодні за рульом. Нова законодавча норма. Бидло бидлом поганяє добре хоч людей непокалічив , а то шо він каліка на розум не секрет , але нетреба з усіх калік робити бо ще не всі посліпли.

П
Поет

Ганьбивбися усатий !!! Уже люди у фейсбукови про вас вірші пишуть. _________ Мало собі вуп’ю, Тай розтриплю тачку А повім ушитким За рульом - то мачка! Може то і пес бов... Може дивять конів... На крайняк повім жона... Я уже й не помню!

Ч
Читач

Навіть бидлом важко назвати...

ГК
Город которого нет

То не мужик то дерьмо....мало политое алкоголем...но воняе и так

СК
Степан Крук

На підтвердження корупційних дій поліції звертаю вашу увагу на те, що автомобіль-учасник ДТП не доправили на штрафний майданчик, а віддали власнику

СС
Сергей Сергей

Скоро напишут,что машина на дистанционном управлении была,д урмом тай годи?

СК
Степан Крук -Вася Васильовичу

Це і не порядний, і не чоловік! Порядний чоловік під спідницю власної жінки не ховається! Що то за мужик, котрий підставляє власну дружину?

ТП
то правда

она на Корятовича мало ня не збила. Їздити не вміе.тай нагла які танк.

ЗВ
Закарптський Вася Васильович

То є порядний чоловік, подумаєш мало не розрахував, з кожним буває.

Читайте також