Проїзд в маршрутках Ужгорода подорожчав до 3 гривень

5
6

Таке рішення сьогодні було ухвалено на засіданні міського виконкому.

12 членів виконкому проголосували за подорожчання, 3 - проти, 1 утримався.

Раніше вартість проїзду складала 2,50. З ініціативою підняти вартість проїзду звернулися перевізники, мотивуючи це здорожчанням пального.

Коментарі

Ж
Жалива

Коли погорелов хотів підняти на 2.50 грн та щадей перший піщав та де вун типирь такий правильний циганчук

В
Вася

Якась інформація не достовірна було 2,3 потім говорили шо уже затвирдили тариф 2,5 а тепер перетвердили до 3грн???? но нич у нашому вароші мож і 5грн ставити барани будуть платити ашо усі платять тай я буду))))))), йой я спішу на роботу, а мені пофік то не гроші(кідь ті пофік іди на.....тахі))))))

В
Васаррии

Комфоту ніякого, на початковій зупинці набирають повну маршрутку ще й стоячих.На інших зупинках не реально залізти.Маршрутку потрібно чекати по пів години.Та ще їм піднімати за це ціну проїзду.А громадянам які їздять хто підняв зарплану???Уроди

Т
Тарас

Відгукніться, коли і кому хоч раз у маршрутках продали квиток на проїзд? Квиток- засіб облікування для сплати податків: нема квитка- виручка не обліковується! Тобто- ваші зайві 50 копійок ідуть у кишеню власника маршруток! Люди, не платыть цим жирним котам быльше, в нас й так найдорожчий транспорт/ і мабуть гірший в Ураїні!/Доречі, весь Ужгород менший за один мікрорайон Києва!

В
Ваня

Коли цікаво була ціна 2,5? Из 2,3 на 3 зразу

М
Марія

У Києві дешевше і решта міст Закарпаття

Читайте також