Пройшло 3 місяці: Бруківка на Поштовій площі в Ужгороді вже розсипається (ФОТОФАКТ)

9
7

Пройшло лише 3 місяці, як розкладена на площі бруківка прямо перед Міською радою почала вивалюватись.

Такі світлини опублікував у себе на сторінці журналіст Василь Ільницький. Цікаво й те, що цю бруківку минулого року вже два рази перебирали.

— Це не Ботфалва і не Тарновці, і не Минай з Сторожницею, які хоче ощасливити Андріїв приєднанням до Ужгорода. Це - не просто міська площа, на якій розташована влада Ужгорода. Це - її обличчя, її совість і рівень ділової спроможності. Бруківка на Духновича і Капітульній простояла віками, на Поштовій - 3 місяці. Цікаво б знати, які гарантії брав на себе виконавець при укладанні угоди з мерією і які санкції були передбачені?,- пише автор викладених світлин.

Цікаво, чи відремонтують площу знову? 

Нагадамо, на Міжгірина через погані дороги мешканці району вийшли на мітинг та перекрили дорогу. На це одразу відреагували, і почали ремонт дороги, клали асфальт прямо в калюжі...

Коментарі

ДВ
Для всіх

Тяжкий случай,у закарпатті ниє строитилів.Братіслава,Прага,Нью-Йорк,Ізраіль,Варшава де лиш їх ниє.Роботу їх цінують,оплачують,а дома нікуму.25 років улажувуть чихів,а дома мізер роботи,тай ото нинимавуть бракодилів.

Г8
Гість 89

вулиці, І. Зріні, Ш. Пака, Окружна, Я.А. Коменського ситуація аналогічна

Ю
ю

Може підказати треба - є цемент із якого можна зробити бетон і зафіксувати крайні ряди коцки

Р
Русин

Нигда шуга не буде порядку заки таки керувники и роботязі. Не в Європу мы йдеме а в жопу

Ц
цуц

руки із гузиці

Є
Євгеній

такого рівня блюзнірства Ужгород ще не бачив. Площа Г. Кірпи - розібрана на кавалки. Всі вже звикли... Пл. Ш. Петефі - ще гірше... А апофеоз - це НЕвлаштування зручностей для пішоходів на "новому" крузі по Капушанській та на тій же Площі Г. Кірпи. На свята десятки розгублених туристів не можуть "перелетіти" з Проспкту до Вокзалу

К
Кум

Так ремонутувала ж площу фірма злодія Блюка, який разом із Бандріївим у одній партії "Відродження". І претензію не виставить, бо Блюк йому швидко яйця відкрутить. Так само і з дорожним полотном у місті, яке робила фірма Блюка. А які у бандюганів можуть бути майстри, все що вони знають - це красти, бити та вбивати.

Читайте також