При перегляді відео зі смертельного ДТП Наталія Балаж та її матір не могли стримати сліз

53
18

Після технічних проблем відео в залі судового засідання все ж вдалось побачити.

На відеофайлах було відтворено місце ДТП, зроблене лейтенантом міліції в ту фатальну ніч – уламки машин, плями крові на асфальті та потерпілий, що лежить на обочині в калюжі крові. Під час перегляду відео обвинувачена та її матір не могли стримати сліз, Наталія Балаж відвертала погляд та прикривала обличчя рукою, витираючи сльози.

Однак, перегляд відео файлів знову зупинили технічні проблеми – цього разу ноутбук не міг відтворити звук, який, на думку судді, є важливим при перегляді. Відтак, перегляд зупинили.

Мukachevo.net

Коментарі

В
ВЕРДИКТ.

Щойно у Мукачівському суді закінчився розгляд справи Надії Балаж. Остання звернулася з позовом поновити її на посаді директора Мукачівського аграрного коледжу. Судове слухання під головуванням судді Івана Котубея тривало понад три з половиною години. Врешті вердикт, відмовити у поновленні. Нагадаємо, Надія Балаж в свій час, надала фальшивий диплом Львівського державного університету ім. І.Франка 15 лютого 1997 р., за спеціальністю «Економіка підприємства». Також Балаж, як колишня директор Мукачівського аграрного коледжу незаконно отримала наукове звання, за навнясть якого їй нараховували доплату за науковий ступінь кандидата економічних наук в розмірі 15 % ставки заробітної плати. Водночас на лаві підсудних і її донька Наталія, яка будучи п"яною за кермом смертельно травмувала двох осіб під час хресної ходи у селі Глибоке, що на Ужгородщині.

ЧА
чергова афера Балажки

Розгляд справи по фальшивому диплому Балажки суддя Феєр з апеляційного суду ,за взятку від Балажки, відправив на додатковий розгляд в мукачівський суд. Пізніше апеляційний суд забрав цю справу для розгляду в ужгородський міський суд. Недавно ця справа знову була повернута в мукачівський суд, де було виявлено, що з матеріалів справи пропало багато документів. Це почерк старої Балажки і продажних суддів апеляційного та ужгородського міського судів. Але нічого страшного, бо все можна поновити.

ДО
до останнього комента

Якщо на трасі міжнародного значення в Європі п"яна марга вб"є двох людей, то маргу позбавлять права керування автомобілем на все життя.

ДЗ
до знаючих

Чи знаєте ви, що вночі по трасі міжнародного значення пішки ходити заборонено? Я ні в якому разі не вигорожую Балажку - вона повинна отримати своє, але я би судив разом і тих представників міліції, які дозволили таке нагле порушення всіх правил безпеки дорожнього руху, а також супровід, який їхав відразу за пішою колоною, а не на необхідній відстані позаду. це тільки в такі дикій і темній країні, як наша, можна уявити хресну ходу на трасі...

ЦВ
Це взагалі

Що ви зовсім подуріли? Що всі люди були сліпі? Всі бачили що Вона на ногах не тремалася! Спалити цим гнидам машини і суді най курв.. пішки ходять, за грати мавп!

1
123

Ну якщо цю справу вже спустять на тормозах, то в ця країна пропаща!

З
знаючі

Люди добрі, це була Хресна хода і обидві Балажки своє отримають, бо Бог все бачить! А поводили себе Балажки так завжди, вони по-людськи не виходили з жодної ситуації, бо це аферистки, пройдисвітки,шлюхи і злодійки.

П
Поь

Богу взятку не дадут,а все Божьих рукак.

R
Romari0

Праведний завжди змушений більше страждати. Його завжди легше зробити винним і все життя прожити запевняючи себе, що воно так і є. Ця справа не єдина, таких випадків багато без розголошень і прикро, що колись близькі тобі люди теж в такий спосіб робили винними постраждалих. Але з часом все стає на свої місця.

ЦП
ціна продажного судді

Стара Балажка хвалилася,що в неї з суддею Придачуком вже все договорено і сумма невелика - 60 000 зелених за свою непутьову дівку.

ВТ
всем так и надо!

Так может точно и иаварии и вовсе не было, это враги все замутили? А бедную овцу врачку, тероризируют, силой бухло заливали в гортань в ночном клубе,пяную силой садили в ее авто и силой отпарвляли в четыре ночи или утра ехать в Мукачево, и вообще врач нарколог сам в дупель пяный бил,который не мог доказать, все исчезло, експертиза. А менты пытались изнасилоавть нетроганную невииность, а паломники все были под шофе и сами ей етой овце впоперек дороги стали, а убитые уже валялись на дороге до нее...вот этот весь ужас подтвердил, что народ наше быдло и они этого заслуживают! Ей уже голову оторвать надо за такое издевательство над всем миром1

Д
доля

Що суддя Придатчук Олег повернувся із термінового відрядження? Сила би го побила і суддю такого співучасника вбивці!Котрий зволікає із розглядом справи навмисно! Суддю давно у відставку і за грати разом із вбивцею Балажкою!

Л
люда

Ций куплений судя вже всіх дістав, то покази не записані, то тепер звука нема а потім скаже що це не професійно знято, мало світла, то переносить справу на місяць то в відрядження поїхав, то в відпустку ітд... Зняти такого судю треба всі вже розуміють що Балажка Придачука купила! Де громадські організації? Де спец контроль? Чого не знімають відео про суд, та про судю Придачука за що він живе?

О
Обурення!

Родини загиблих ридають, а ви про крокодилячі сльози убивць пишете! Суд буде тягнутись напевно вічно і не посадять нікого! Вони спокійно їздять містом на мерседесі і сліз у них не видно! І каяття не буде ніколи! До наступної трагедії чекаєте?!

І
іван

Щось ходячи по кафешкам нич не реве, стара Балажка коли хабарі бере очі не ведвертае, людей обкрадае та студентів та не плаче гадюка, треба було гадюці за дітьми позирати, одна блядувала та бухала а другий нюхае та госае, цій сімейці нико не вірить! Заграти паскуд!

Ю
юля

А я бачила що Вони виходили и щось дуже яросно обсуждали, та були не задоволені, Балажка матярнулася, щось не було видно сліз! Знову щось не робить вже смішно читати опять продажний Придачук!

1
111

Ага, артистки, злочин має тягнути покарання.

МЛ
маска лицеміра!

Артистки із погорілого театру "Сонька золота ручка!

Читайте також