Придбай моє авто: на Закарпатті продають одну із найуспішніших моделей Volvo (ФОТО)

14
0

Саме Volvo 740 більшість автолюбителів вважали на той час надійною та зручною.

Автомобіль 1985 року випуску продають в Іршаві і просять за нього 1350 доларів. Авто без ДТП і на ходу.

Після успішного запуску Volvo 760 в 1984 році з'явилася її демократична модифікація Volvo 740.

Volvo 740 оснащувався рядом різних двигунів протягом періоду випуску. В основному це були рядні 4-циліндрові бензинові мотори з турбонаддувом або без, а також 6-циліндрові дизелі.

Volvo 740 зобов'язана своїм величезним успіхом в першу чергу такими факторами, як висока надійність, хороший рівень комфорту і найвищий рівень безпеки.

У 1985 році публіці представлена модифікація універсал, швидко стала лідером у своєму сегмента за рахунок надійності, комфорту, безпеки і величезного багажника.

Восени 1988 року зовнішність моделі зазнала незначне оновлення.

З серпня 1990 року Volvo 740 випускалися паралельно з наступною моделлю Volvo 940 протягом двох років, після чого остання повністю замінила 740-у.

Базові моделі Volvo 740 GL були оснащені радіо та касетним програвачем, обігрівачем, тканинною обшивкою салону та вікнами з механічним оперуванням. Моделі GLE, які можна було знайти у 80-х та 90-х, до усього переліченого додавали: шкіряну обшивку, вікна з електроприводом, гідропідсилювач керма, систему кондиціонування повітря, антиблокувальні гальма та литі диски коліс.

На жаль, подушки безпеки у цьому автомобілі відсутні, оскільки Volvo 740 був розроблений ще до того, як наявність подушок стала обов’язковою. Але не зважаючи на відсутність подушок, автомобіль Volvo 740 був і залишається безпечним транспортним засобом з антиблокувальною гальмівною системою та натяжителями ременів безпеки, які допомагали зменшувати шкоду від самих же ременів під час зіткнення.

Всього було випущено 650,443 седана і 358,952 універсала.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також