Придбай моє авто: в Ужгороді продають відреставрований "Москвич-2140"

35
6

Автомобіль для справжніх цінителів раритету, адже він пройшов повну реставрацію.

Ціна за 41 річну машину - 2950 доларів. Автомобіль робив власник для себе. Зізнається, що залишилося доробити ще трошки, але автомобіль на ходу і має презентаційний вигляд.

Москвич-2140 — легковий задньопривідний автомобіль, що випускався на Автомобільному заводі ім. Ленінського Комсомолу в Москві у 1976—1988 роках. Був рестайлінговою моделлю на базі Москвич-412.

На відміну від Москвича-412 модель 2140 отримала модернізований кузов з сучаснішим оформленням передньої і задньої частин і новою світлотехнікою. Крім того, Москвич-2140 був оснащений такими, що відповідали міжнародним стандартам передніми дисковими гальмами з вакуумним підсилювачем, новим салоном з травмобезпечними панеллю і кермом, а також сидіннями з підголівниками.

У 1976 році аналогічну модернізацію пройшли універсали і фургони, що отримали переднє устаткування салону і гальмівну систему за типом Москвича-2140. У 1982 р. Москвич-2140 пройшов невелику модернізацію: на передніх дверях було прибрано кватирки, була змінена конструкція бамперів, спрощена обробка кузова — видалені хромовані молдінги й шильдіки, а також обробка хромом решітки радіатора.

Нагадаємо, що минулого разу у нашій постійній рубриці була розповідь про легендарний "Мерседес".

Коментарі

S
sss

АЛКОшоп — все для алкоголиков. В продаже — широкий ассортимент противозакусочных таблеток, стаканоимитаторов и резиновых собутыльников! Заходи и выберай на ----- http://studenyi-zvur.rusinov.net

М
Мікі

А ще май ліпше скористатися послугами sss туйка

S
sss

CEKC Знaкoмствa - здеcь все девки дaют в пoпу и бepут в pот, бeз дeнeг и oтношeний, все бeсплатнo и анoнимнo! Зaxоди и выбeрай дeвку ----- http://nah.uy/eksuxx

M
Miki

Кому треба ісе корито ржавоє, ліпже уже на донгові їздити!!

ДК
до Как-то так

вижу ти колхозник на всю голову, таке дурне і шизофренікам в голову не прийде

КТ
Как-то так

А ещё был москвичь колхозник, он отличался немногим от стандартного 2140, на колхознике была усилина задняя ходовая, и модефецирован двигатель, он стал немного мощнее.

Читайте також