Приховувався 4 роки: На Закарпатті затримали чоловіка, якого підозрюють у багатьох злочинах (ФОТО, ВІДЕО)

5
4

28-річний закарпатець обвинувачується у вчиненні тяжких та особливо тяжких злочинів.

У Головному управлінні національної поліції Закарпаття зазначають, він обвинувачується у вчиненні низки тяжких та особливо тяжких злочинів, серед яких викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства, розбій та крадіжка, поєднані з проникненням в житло громадян та втягнення в злочинну діяльність неповнолітніх.

Закарпатець переховувався в помешканні свого товариша, який, до слова, теж раніше потрапляв в поле зору правоохоронців. Слідчі поліції зібрали достатньо доказів та отримали ухвалу суду на проведення обшуку.

7 грудня, оперативники затримали розшукуємого. Під час огляду поліцейські виявили у нього згортки з порошкоподібною речовиною, схожою на метамфетамін. Слідчі вирішують питання про внесення відомостей щодо наркозлочину до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Наразі 28-річного чоловіка поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Тепер, після чотирьох років переховування, йому доведеться з’явитися в залі суду та відповісти за скоєні злочини.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Р
Руснак

Ще один ляп. Прямо в заголовку)))... Приховувався?))) Ви там що курите?)))

Р
Руснак

Мукачево.нет, а де ви бачили в укр.мові слово ,,розшукуємого,,?))) Невже ваші редактори з тих, хто прогулював школу? Від видання, яке позиціонує себе, як регіональне, очікуєш хоча б грамотно пише вписаного тексту. На жаль, марно.

1
111

Приховувався? чи переховувався?

К
культуртровгер

Тільки не розшукуємого (твердий русизм), а розшукуваного.

Читайте також