Прихожани церкви з угорських сіл Закарпаття зібрали продукти для жителів сходу України (ФОТО)

6
7

45000 гривень зібрали приїхожани реформатської церкви на Виноградівщині, переважно в угорськомовних селах.

На ці гроші було сформовано 425 продуктових пакети (олія, кава, макарони, рис, гречана крупа, борошно і цукор), які будуть направлені для потерпілих від військових дій мешканців східної України. Про це розповів діакон реформатської церкви Мараморош-Угочанського церковного округу Янош Шереш.

Про акцію повідомили у церквах 20 липня, на недільному служінні. Допомогу вдалося зібрати за три дні. Продукти було передано представникам влади у Виноградові. Окрім продуктів харчування, до гуманітарної допомоги було додано Біблію – (українською мовою) як джерело духовних сил та людської мудрості.

"Ми із Закарпаття, просимо передати цим людям – щоб вони кожен день приходили до Христа, кожен день читали Біблію та з допомогою Бога пройшли випробування, перед якими нині стоять. Кожен день ми молимося за те, щоб настав мир у нашій країні", - зазначив Янош Шереш.

Мукачево.net

Коментарі

Z
Zoltan

Правильно, для солдатов - а их должно было бы содержать государство - ведь везде и всюды собирают, а о тех, чйи дома разбомбили - эти же солдаты - никто не споминает. Горжусь, что я протестант-рефомрат!

ЯД
Я дурію

шось у нас релігія міняєся .пастор у вр бородатий,баптісти у центрі Києва в кількості в 2-3 раза більше ніж було на майдані співають алілуйя

Р
Ростислав

Шановні коментатори, колоп долу перед вашою людяностю. Ви лем то вмієте щоб побігти до гастронома за пивом у носках до коліна, і у розових папучах. І сідіти перед монітором і дурацькі комменти писати...

МІ
мадяриско Іштван

этих бы мужыков в АТО они бы немного побеседовали с сепаратистами - Здравствуй сын божий мы свидетели Еговы - и каждый второй терорист бы застрелился.

МІ
мадяриско Іштван

книга пойдет за бронежелет

П
Петя

Ага, какраз там есть время читать библию!.. Это на зонах бандитам она пригодится, сроки ведь будут большими!

R
robert

Молодець

Читайте також