Прикордонник, якого збив автівкою контрабандист на Закарпатті, помер у лікарні

45
13

Про це Mukachevo.net повідомив головний лікар Рахівської районної лікарня Володимир Симулик. За його інформацією, прикордонник помер у суботу, 17 листопада о 17:05.

Як зауважив лікар, прикордонник знаходився у важкому стані протягом майже 2-х діб без можливості транспортування та хірургічного втручання. Йому було надане оперативне лікування. Постраждалий поступив з ознаками важкого травматичного шоку, політравмою грудної клітки і органів черевної порожнини.

Як розповіли Mukachevo.net джерела у правоохоронних органах, прикордонника фактично двічі переїхав контрабандист на Audi. Це сталося вночі 16 листопада під час затримання групи контрабандистів в районі села Ділове, що на Рахівщині, які поверталися з Румунії з грошима за переправлені контрабандні цигарки.

Загиблий прикордонник – майор Вадим Березенський, у нього залишилось 2 дітей.

Також, як повідомили у закарпатській поліції, сьогодні, 17 листопада, їм вдалося затримати контрабандиста, який переїхав прикордонника. Це 34-річний мешканець Рахова. Як розповіли джерела Mukachevo.net, чоловік сам здався правоохоронцям.

Коментарі

І
Іван

Оперативно працюють журналісти на Мукачево нет. Трагедія сталась більше доби тому, а поділились лише тепер. Так тримати. Хоча..., здивуватись нема чому, це вже увійшло в вашу практику! А людину шкода, двоє дітей стали напів сиротами... Дай Боже сил матері яка виховуватиме діточок сама..., хоча я переконаний в тому, що світ не без добрих людей.

В
Вікторович

На привеликий жаль але "місний" один пише реальну правду.

К
Коля

З чого ви взяли що підозрюваний конробандист. І чому прикордонник не відійшлов коли бачив що на нього їде автомобіль так бувби живим. Співчуваю його родині рідним та близьким.

*
*****

Співчуття родині загиблого....А вбивця повинен отримати заслужену кару.

Г
Грін

Авадь усім давати добро на сигарети, авадь нікому...бо коли 10 брігад робить на Діловому і всі то видять, а сього непустили та доходить до біди. Люди обозляються

Ч
Чалий

Сигаретчики такі оборзівші бо погранці самі їм добро дають! 80$ даєся погранцям за 1 коробку. 30% начальник відділу собі лишає, а остальноє везе на Мукачево командірови отряда.

М
Місний

Дивно, що мішало їм застосовувати зброю на ураження, вони при виконанні, завалилибо пару іхтіандрів і більше нико бося не рипнув з цигарами за границю бігати. А так бабло завжди перемагає.

В
Ваня

Я даю генеталії на копійки порубати, що ублюдок який це зробив, не понпсе відповідальності!!! Друзі, браття Закарпатці, не пора нам з Вами влаштувати суд Клінча??? Чи будемо далі терпіти і коментувати анонімно новини???

W
Wolf

Царство небесне справжньому офіцер, який перебуваючи на посаді начальника, сам йшов на затримання в засаду!

З
Закарпатець

Співчуття рідним,хоча,що замінить батька,чоловіка!Новопреставленому Вадиму Царство Небесноє і Вічная Память! Вот до чого докатилася держава?Буйним цвітом зацвіли контрабанда,наркоторговля,бандитизм!А коли руйнували СРСР,то руховці гойкали, ош построять багату,щасливу,процвітаючу країну!Лиш не повіли,што за “цвіт” буде! Іштване,заткай пысок мершо,бо і тебе спознавуть!

Б
Букі

Шкода хлопця, може тепер погранці перестануть цімбороватися із контрабандистами. А то вроді границю охраняють, но не для всіх.

І
Іштван

Щире співчуття родині. Боже відпусти його гріхи і прийми душу в Царство небесне. А нам ганьба не лише за виродка- вбивцю, а й за 6300 переглядів і ніякого вияву співчуття. Спознаву-тя "набожной " закарпатськой бидло.

Б
Бррр

Земля ему пухом . Жаль человека.

Читайте також