Прикордоннику, якого збив контрабандист на Закарпатті, посмертно присвоїли підполковника

9
1

Вчора, 19 листопада, Вадима Березенського було поховано у місті Ізяслав, що на Хмельниччині.

Як розповідало Mukachevo.net, аби віддати шану офіцеру-прикордоннику разом з його близькими та рідними прийшли Голова Державної прикордонної служби України генерал-полковник Петро Цигикал, керівництво Національної академії відомства, Західного регіонального управління, Мукачівського і Чопського загонів.

Згодом, речник Держприкордонслужби Олег Слободян повідомив, що рішенням Колегії ДПСУ Вадиму Березенському посмертно присвоїли звання підполковник.

—Голова Держприкордонслужби Петро Цигикал... повідомив, що рішенням Колегії ДПСУ майору Вадиму Березенському присвоєно звання підполковник (посмертно), — повідомив Слободян.

Прикордонник Вадим Березенський знаходився у важкому стані протягом майже 2-х діб без можливості транспортування та хірургічного втручання.

Як розповіли Mukachevo.net джерела у правоохоронних органах, прикордонника фактично двічі переїхав контрабандист на Audi. Це сталося вночі 16 листопада під час затримання групи контрабандистів в районі села Ділове, що на Рахівщині, які поверталися з Румунії з грошима за переправлені контрабандні цигарки.


Коментарі

Ю
Юрий

Не ужели в этой стране надо погибнуть, что бы тебя признали. Где обещанная борьба с преступностью?

Читайте також