Прикордонники Чопського загону затримали 9 нелегалів

4
2

довелося стріляти

Дві групи незаконних мігрантів затримали вчора співробітники Чопського загону. Щоб перепинити одну з них правоохоронцям довелося стріляти.



Постріли переконали зупинитися трьох молдован. Порушників, які пробиралися до лінії рубежу, побачив співробітник відділу прикордонної служби «Ужгород» та наказав їм зупинитися. Натомість нелегали розвернулися та почали тікати. Почувши 2 попереджувальних постріли, які були здійснені з пристрою для відстрілу гумових куль «Форт-12», втікачі зупинилися.



Ще 6 нелегалів – громадян Грузії, серед яких була 1 жінка та 2 дітей, затримали на ділянці відділу «Кам’яниця». Мігрантів, які пробиралися до лінії рубежу, наздогнала оперативно-пошукова група правоохоронців. У затриманих дорослих іноземців правоохоронці виявили міграційні картки, згідно з якими троє з них мали знаходитися в Києві, а один – в Одесі.




Коментарі

*
*

патріот, шо???

П
патріот

ще раз повторюємо ГРУЗИНИ не нелегали це патрійоти що йшли на захід щоб звідти ударити по підступним росіянам а чому тут опинились молдавани я не знаю їм же в румунешти

Читайте також