Прикордонники кажуть, що активісти "захоплюють" ще й дорогу на "Тису"

8
28

Уже другий день поспіль активісти, власники автомобілів з іноземною реєстрацією, блокують дорогу, що веде до пункту пропуску «Ужгород» на кордоні із Словаччиною.

Активісти продовжують блокувати пункт пропуску «Ужгород» та створюють перешкоди на дорозі до «Тиси»

Як повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону, вже сьогодні схожі дії активісти розпочали на іншій міжнародній трасі.Вони спричиняють перешкоди на дорозі та не завжди дають змогу проїхати громадянам, які планують перетнути кордон у пункті пропуску «Тиса» (кордон з Угорщиною).

Однак, як повідомляє УНН, наразі активісти розблокували проїзд до пункту пропуску.

У зв’язку з діями активістів, Держприкордонслужба рекомендує під час планування поїздок з подальшим перетином кордону скористатися іншими пунктами пропуску:

«Дзвінкове» - з 09:00 до 17:00;

«Косино» - з 08:00 до 20:00;

«Лужанка» - цілодобово;

«Вилок»  – цілодобово;

«Малий Березний» - цілодобово;

«Чоп» – пасажирська станція (залізничне сполучення) згідно з графіком руху  поїздів.

Коментарі

К
кем

до О...ахахха з повестками куда????? ну ты лузер розсмешил

Я
Я

бидлота

ДМ
ДО ммм

ЖАБА НЕ ДАВИТЬ А ІДІОТ САМ

Л
лоци

до ммм аби ивлада так думала як ти ми би уже двно були у европи но наша влада як затягнутий ручняк

О
О

Уже еду туда с повестками,быстро все разблокирую...

П
Пересечник

Вони мусорам башляють от ті в сторонці і стоять як обісрані, на їх мізерну з/п в 7к. не проживеш з нашими цінами, от мусорка і крутяться там четвертий день без толку. Треба їх розігнати і нових набрати)))

М
ммм

идиоти ви вси....катаэтеся на жигулях дидивських та умничаэте тут бо жаба давить бо не можете соби навить "корча" як ви кажете купити за 3 ..4 .. тис ...... чого люди мають переплачувати??? коли бмв 5 1997-2000 р тут стоить 8-10 тис трупак уганяний по наших дорогах...а там 2тис а за 3 вообще идеал!"

ПБ
Пішто бачі

Цигани + бидлота= заблоковані дороги

Д2
До 21:51

Ти так мамі своїй пиши,а не мені,як раз і узнаєш за дифіцит йода! Термін "транзиту " завжди був від 5 до 10 днів,передбачено старим МК Укр. ст.349 ! А от режим"тимчасового ввезення" ст.348 МКУ - 30 днів, і розповсюджувався тільки на НЕрезидентів (!!!) Законодавство читай,а не слухами живи,йододифіцитний!

СК
Степан Крух

Ще пару днів і тим придуркам як поліція не може управи найти то прості люди будуть писки бити, а поліція реально зговнилась, сидять там коли них і нич не роблять. На"уя вони нужни тоди ваще?

Д2
до 20:05

В тебе, як в йододефіцитних майдаунів, пам'ять коротка. Поцікався в митників, або погугли в неті,на який термін можна було завозити машини на умовах транзиту років 5-7 тому назад.

К
Конан

Кучка гуканів на кокотських номерах блокує один із центральних пунктів пропуску, та держава йде до свого логічного завершення

ДМ
до марги 007

ти де там увідів ауді за 12 евро?тот ушатаний ,битий перебитий сарай,ціна му максимум пятка кілоєвро.лопониш дурницю,а модер ти потакає.ко має 12,та притягне собі сеперба двохрічного.а не кончений віз з убитим мотором..

ДМ
до марги Janci

ко має Х5 за 35 штук і живе в Празі,в Одесу не їздить отдихати..йди лем ти сомаре уроки роби на завтра й портфель складуй

5
555

зверху опубликовують яки ще граници треба перекрити.

Д"
До "до Володимир"

О,бачу тут зявилися "знавці" митного законодаства. Розкажіть но мені шановний коли це термін транзиту в Україні був 30-ть днів і при чому тут Стамбулська конвенція??? Не треба вводити людей в оману,знали на що йшли,було 5 днів ,мають 5!

КJ
к janci

Кить у тя е 35000 на х5 та нелогично в одесу ихати на 14днив, думаю найдешь и на Грецию,вать Испанию, вать ты еврей?))вобщем пережиеш..

Д0
до 007

Я тот мисяць продов На украинских номерах за 3500$...На шо маеме, то и купуеме, подяккйме держави нашив, шо насрати йив на народ простий, а каждый хоче липшого, то нормально, ненормально шо держави насрати на людей

ДВ
до Володимир

Умови транзиту наші "можновладці" постійно змінювали, з 30 днів поступово зменшили до 5 днів. Тож хто хитрозадий? До речі, Україна вже давно підписала Стамбульську конвенцію, а виконувати її з укровських олігархів-правителів і не збирається.

J
Janci

Но треба добитись 30 днів і тоді все буде по людськи. Се уявіть собі якби я житель Праги але ще нажаль все українець. Захотів би поїхати на море в Одесу на свому х5 за 35 тон зелених на 14 днів та не можу бо треба робити пересічку

0
007

А чого не пишуть что "будари за 2000-3000€"??? Вона А8 мин 2006 рiк, цiна ~ 12000€...

Й
йончі

раніше таких всіх охренівших називали підерасами, а тепер їх культурно називають активістами

Я
я

підтримую rem

Cтепан лось

Степан мабуть а таврії їздить і жаба давить щоб хтось нормальну машину мав)

R
rem

Розстрілювати їх в спину.

С
Степан

Яка пересічка? Реєструвати автомобілі в Україні і не вихилятися ! Достали хитрозаді клоуни

В
Вікторія

Тут ще винні народні депутати, які на хвилі дешевого популізму обіцяли під час виборчої компанії зробити більш лояльними питання "пересічки".

В
Володимир

Вони, коли купували автомобілі, знали про умови транзиту. Тепер, бачте, їм захотілося видумані ж ними, незрозумулі якісь права качати. Чому до сих пір ніхто з перекривальників не притягнутий до суворої кримінальної відповідальності ?

Читайте також