Прикордонники кажуть, що затримали кількох учасників стрілянини у Солотвині

4
7

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив помічник голови Державної прикордонної служби України (ДПСУ) Олег Слободян.

"Ці 4 людини, які отримали поранення, перебувають у лікарні. Їх особи встановлені, вони дають свідчення. Що стосується інших учасників, то там їх залишилося кілька людей. Деякі з них затримані, місце інших встановлюється", - сказав він.

"Ми спільно з Нацполицией змогли встановити особи цих людей. Це дійсно люди, які потрапляли в поле зору як можливі контрабандисти...Це були розборки за грошові кошти, оскільки ту партію сигарет, яку намагалися переправити через кордон, прикордонники виявили та вилучили у контрабандистів виникли між собою проблеми", - додав він.

Нагадаємо, що ввечері 30 серпня біля смт Солотвино сталася перестрілка на автозаправці. В результаті поранення отримали четверо чоловіків, один з них у важкому стані. Поліція вже встановила особи учасників конфлікту.

Коментарі

Л
Ласло

Багато галасу із нічого..Елементарні бандюганські разборки,забили стрєлку,пошмаляли,комусь не повезло.Ділять лаве і котрабасний трафік сигаретликів.Пацани-прості молотобойці,а пахани сидят в депутатських кріслах.

Й
йойой

та як давуть свидчення а понятія.? ганьба

Д
джуди

бов час стріляти. настав час ловити кулі.

ДВ
до Віктор Іванович

, Віктор Іванович, Ви канешно перебачте, но у нас у Мукачеві дуже порядочний МЕР, кіть ВИ не в курсі !!! тому Влада на Закарпатті працює ефіективно, но не всяде !!! Не можна всіх под один грибінь гребсти...навірно ))

0
007

Мафиозные структуры были и раньше, только крыша работала.

П
правда

уже тоді ліпше жити по понятіях, не тратити мільярди на ПОНТИ , так звану поліцію, бо результат від них НУЛЬ всі роблять лим на свій карман. Печально.

ВІ
Віктор Іванович

Зараз на Закарпатті виростає справжня мафіозна структура. Тобто, влади на Закарпатті в класичному розумінні цього слова більше не існує. Є криміналітет, який представлений у владі, яка водночас захищає його інтереси і отримує зиск від співпраці з ним

Читайте також