Прикордонники конфіскували вантажне авто (ФОТО)

19
0

9 жовтня близько 4 години ранку із Румунії до міжнародного пункті пропуску «Дякове» прибув вантажний автомобіль марки «МАN під керуванням громадянина України, який подав документи про придбання даного вантажного автомобіля в Німеччині вартістю 4тис. 250 євро.

Під час прикордонно-митного контролю, прикордонним нарядом з огляду транспортних засобів та інспектором митної служби було помічено явне хвилювання водія, що стало підставою для ретельної перевірки достовірності наданих даних на транспортний засіб водієм.

Невдовзі в результаті здійснення запросу про дійсну вартість вищевказаного вантажного автомобіля, поступила інформація про занижену вартість автомобіля, що вказана у рахунку, наданому на прикордонно-митний контроль водієм.

Згідно отриманої інформації громадянин України придбав у німецької фірми вантажний автомобіль марки «МАN по ціні 11 тис. 500 євро.

Таким чином громадянин України вчинив дії, шляхом подання неправдивих даних щодо вартості автомобіля, що спричинили недобори податків і зборів у сумі 25 тис. 636,30 грн.

Вищевказаний вантажний автомобіль марки „МАN” було вилучено.

Загальна вартість затриманого транспортного засобу становить орієнтовно 168 тис. грн.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також