Прикордонники не пропустили через "Лужанку" двох угорських депутатів Європарламенту (ФОТО)

21
11

Українські прикордонники не пропустили на територію України депутата Європарламенту від угорської радикальної партії "Йоббік" Крістіну Морваі.

Про це повідомив у Facebook речник Державної прикордонної служби Олег Слободян.

— Близько 15 години На Закарпатті на кордоні з Угорщиною співробітники Держприкордонслужби виявили та не пропустили в Україну угорську політичну діячку, якій Служба безпеки України заборонила в’їзд до липня 2019 року.

Депутат Європарламенту від угорської радикальної партії «Йоббік» Морваі Крістіна (Morvai Krisztina) прибула в пункт пропуску «Лужанка». Під час паспортного контролю прикордонники виконали доручення СБУ відносно даної особи.

За наявною інформацією вона у 2014 році відвідувала тимчасово непідконтрольні території окремих районів Донецької та Луганської областей і висловлювала підтримку самопроголошеним керівникам на цих територіях. Даній особі вручено рішення про відмову в перетинанні державного кордону, де вказані правові підстави по обмеженню у вправі в’їзду до України, - йдеться у повідомленні.

Сама Крістіна Морваі пише, що досі знаходиться на кордоні разом з іншим угорським депутатом Європарламенту Томашем Гауді-Надь, якому також заборонили в'їзд на територію Укрїани на 5 років.

— На даний час ми обговорюємо ситуацію з керівництвом прикордонної служби та представниками угорського консульства, які вже прибули сюди. І плануємо постійно повідомляти про ситуацію.

Своє фото у соцмережі Морваі підписала як "очкування на кордоні Тріанону".

Коментарі

П
пукиш

вы тупорилики ищи не поняли,шо всьо робиться спецом,обы сив власти удоити бабки из МВФ ,и вообще,ипомишати вступу у Европу...зато скандали спецом,корупция цвите...бо иншак вси гришки улизуть на поверхность уже в официальному види ...учитувучи вожака банди...а ко то хоче???

Р
Робочий

Нагадую вам хлопята хто купив угорськ.паспорт вити будете на майдані

Є
європа

правильно угорцям місто в європі!а укр. місто в украіні

Л
льотчик

Но, незнаю чи зад ваш чешится, скандали за скандалами ... Вони депутати Європейського парламенту, тобто у них дипломатичний паспорт європейського парламентера, статус недоторканності ... Тягнемося до Європи і видаємо укази про заборону виїзду европарламентарів ? це адекватна поведінка ?

8
847

от так і має бути, а не лиш контрабандов заниматися, вісо кечка))

Z
Zoltan

Томаш Гауді-Надь – nem kepviselo, ne je deputatom! A prikordonnyky molodcy: pijmaly diversantiv, cilu diviziju z tankamy, kulemetamy, RPG-my :)

І
Іван

Коза єдна. Віссо. Гозо.

СЗ
Салоїд Звичайний

Ото i правильно. Най гадкує в другий раз.

0
007

Правильно най "очкує" на кордоні Тріанону.

Л
Ласло

Наконець Україна почала працювати, немає чого пущати ворогів.

M
McMurphy

Молодці!!! Хай газує до даунецьких

Читайте також