Прикордонники розповіли про спецоперацію, в якій виявили 300 ящиків контрабандних цигарок (ФОТО)

7
2

Як виявилось, спочатку затримали військовослужбовця, який домовлявся про безперешкодний перетин кордону.

Так, вчора, відділом внутрішньої безпеки по Мукачівському прикордонному загону Управління внутрішньої та власної безпеки «Захід» Держприкордонслужби України спільно з представниками військової прокуратури Ужгородського гарнізону Західного регіону України, ВБКОЗ СБ України в Закарпатській області, було задокументовано факт хабарництва.

Зазначається, що військовослужбовець Мукачівського прикордонного загону мав надати іншому військовослужбовцю 2000 гривень. За ці кошти планувалося отримати сприяння у безперешкодному переміщенні тютюнових виробів через державний кордон України поза пунктами пропуску.

Крім того, у ході подальших заходів з викриття місць накопичення тютюнових виробів міжвідомчою групою проведено ряд обшуків та виявлено близько 300 ящиків контрафактного курива, на суму понад 2 мільйони гривень.

Сигарети порушники ретельно маскували та, скоріш за все, готували для переміщення через кордон. В даний час тривають подальші перевірочні заходи. 

Коментарі

P
Puertoriko

Сенесюта обратно мутить крутить.

1
12345

Сказки венского леса я услышал в кино!!!) Моя теща тоже хорошо постановочные спектакли дома устривает )) Все не дождусь когда в столичный театр комедии пригласят )))

Читайте також