Прикордонники запевнили, що не вимагають на кордоні ніяких довідок

13
4

Державна прикордонна служба України повідомляє, що інформація про перевірку прикордонниками у громадян України чоловічої статі призивного віку під час перетину державного кордону довідок з військкоматів, не відповідає дійсності.

Як повідомляють прикордонники, відповідно до чинного законодавства під час перетину державного кордону пред’явлення подібних довідок не передбачено.

Документами, що дають право на виїзд з України і в'їзд в Україну є паспорт громадянина України для виїзду за кордон, проїзний документ дитини, дипломатичний паспорт, службовий паспорт, посвідчення особи моряка.

У ході перевірки документів під час виїзду з України також з'ясовується наявність або відсутність підстав для тимчасового обмеження громадянина у праві виїзду за кордон.

Коментарі

М
Мордор

Нема в России работы. 3,14здуйте на майдан. В России все плохо, сплошные кацапы (хотя нет, их всех 128 бригада перебила, остались тильки жинки), водку после 23 не продают, никто не скачет, всех похер на хохляндию, интернет по талонам, по улицам ходят медведи, все кричат "Слава ВВП" в ответ орут "Новороссии слава". Короче сплошной АД!

ДС
до саші

а як там з роботою в росії?? на граници якийсь патент нетребують???

С
саша

на росію у погранцов уже такса 300 - 350 грн з чоловіка, вчора їхали.

Я
я

то покашто бо щи невстигли увести закон!!!! а на росію кіть іти та там постояна такса то 100-200грн аби пропустили.

Читайте також