Прикордонники затримали 15 нелегалів із країн СНД

6
0

у Хусті

15 вихідців з країн СНД затримали учора у Закарпатті прикордонники Мукачівського загону та співробітники міліції в рамках спільної с МВС оперативно-профілактичної операції "Мігрант". 6 громадян Російської Федерації - вихідців з кавказького регіону, 4 молдаван, 4 узбеків та 1 азербайджанець, що мали прострочені міграційні картки, перебували у місті Хуст Закарпатської області фактично на нелегальному становищі. Оскільки населений пункт знаходиться за декілька кілометрів від кордону, то мета перебування у ньому іноземців цілком очевидна.

Затриманих доставлено у райвідділ міліції для притягнення до адміністративної відповідальності за порушення правил перебування в Україні.

Разом з тим, Державна прикордонна служба відзначає збільшення іноземців-порушників, що прибули в Україну на навчання. Лише за останні дні на кордонах Євросоюзом прикордонники затримали одного громадянина Іраку та трьох Алжиру - студентів українських вишів. Крім цього в аеропортах "Одеса" та "Бориспіль" було відмовлено у в'їзді в нашу країну чотирьом громадянам Сирії та по одному Ліберії, Нігерії й Ефіопії, що також прибули по студентських візах, однак не мали необхідних документів та були відсутні у списках вузів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також