Прикордонники затримали мешканця Мукачівщини, який спробував виїхати за кордон по "лівому" паспорту

10
5

Учора прикордонники Мукачівського загону під час перевірки документів у осіб, які прямують на в'їзд в Україну виявили громадянина, який намагався перетнути кордон по підробленому паспорту.

Зловмисник прибув у пункт пропуску «Косино» автомобілем марки «Шкода». На паспортний контроль чоловік пред’явив закордонний  паспорт громадянина Болгарії. Під час перевірки вказаного паспорта, у прикордонників виникли підозри щодо дійсності наданого документу. Старшим прикордонних нарядів було прийнято рішення про проведення поглибленого вивчення наданого паспорта. В результаті проведення заходів поглибленого дослідження документу, було встановлено, що паспорт містить ознаки підробки.

В подальшому, в ході проведення співбесіди, правоохоронці з’ясували , що чоловік є громадянином України та проживає в одному з селищ неподалік від міста Мукачево. Сам українець запевняв, що законно отримав паспорт у Болгарії.

Відносно громадянина складено протокол за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» та поінформовано представників поліції в м. Берегово для прийняття правового рішення, пише прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Коментарі

R
ri0

Кіркорова затримали?

ОП
отримав паспорт у Болгарії

...с этого места поПОДРОБНЕЕ пли33...слабо?)

Л
Ласло

Ст.204-1 КУпАП-"..або за документами,що містять недостовірні відомості про особу.."У випадку,якщо в болгарському паспорті усі дані особи відповідают установчим даним особи,то нормальний адвокат або студент першого курсу юрфаку похоронить постанову як два пальца об асфальт.

ТА
Тупому адміну

який спробував виїхати за кордон , під час перевірки документів у осіб, які прямують на в'їзд в Україну виявили громадянина, який намагався перетнути кордон по підробленому паспорту. Він що крутився на кордоні ? під час виїзду на в'їзд ?

Ф
Файта

Оффігенна новина.Ти можеш спокійно по Європі пересуватись як ЛЮДИНА.АЛЕ ДОБЕРЕШСЯ ДОМІВ, ТО НЕ РОЗСЛАБляйСЯ,БО ХАЛЕПА ТЕБЕ ОБОВЯЗКОВО ДОМА ЧЕКАЄ.ЦЕ стаття 204 і 1 купап, чисто для Закарпаття.Тобі вшиткой потолкувуть,ко ти є.Ти нико.

Читайте також