Прикордонники знайшли 2-х "туристів", які прилягли серед багажу в автобусі (ФОТО, ВІДЕО)

10
6

Чоловіки намагались проїхати повз КПП військовослужбовців відділення «Великий Бичків» Мукачівського загону.

Як йдеться у повідомленні Західного регіонального управління Держприкордонслужби, під час огляду автобуса, яким слідувала група туристів за маршрутом «Житомир – Солотвино» прикордонний наряд виявив в одному із відсіків для речей двох чоловіків, 35-річного жителя Одеси та 43-річного Киянина.

Спробу сховатися від охоронців кордону чоловіки пояснили втомою та бажанням прилягти. Обох їх затримали та згодом з’ясували, що метою їх прибуття на Закарпаття було намагання незаконно перейти кордон.

Наразі правоохоронці встановлюють причетність до протиправної діяльності водія автобуса, оскільки у його діях вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст.332 ККУ.


Коментарі

К
ку-ку

А якби у куфри запаковалися? Думали, так просто? І водій не знав?

СГ
Слава Герою

Треба легалізувати відкуп від мобілізації. За кордоном (2-2,5 млн чол) та в Україні (3,5-4 млн чол) зараз переховуються від мобілізації чоловіки, які свого часу в радянській або вже українській армії отримували відповідну військову спеціальність. Треба дати можливість цим людям обирати: фронт або фінансова допомога ЗСУ. Не хоче людина на війну - це цілком нормально. Але багато таких людей готові заплатити легально 10-15 тис доларів допомоги ЗСУ і таким чином уникнути мобілізації. Треба дати людям таку можливість. Ті військовозобовязані, хто за кордоном, також можуть таким чином легалізуватися і спокійно повернутися при потребі до родин в Україну.

А
анатолій

я сам так виїхав через укр кордон в багажі виїхав

П
Потя

Ку-ку)

Е
Еррор

А провіряли їх в КП Ділове і там їх і недогледіли тіпа, класична ситуація ??

Т
Троцкій

Якась маячня. Солотвино не закордон.

Читайте також