Принцип роботи пристрою glo™

26
0

Гло (glo™) — це сучасна технологія нагрівання тютюну, яка нагріває тютюн без горіння.

На правах реклами.

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

glo це відомий продукт, що дає можливість повнолітнім споживачам зручно та легко користуватися пристроєм у будь-якому місці, яке дозволене законом України.

На сайті ви можете придбати наступні моделі пристроїв glo™:

  • HYPER X2 — наразі найсучасніший пристрій glo™. Модель представлена у 6 кольорах корпусу, має оновлений Led-індикатор прогресу сесії/стану зарядки, окрему кнопку для режиму Boost (нагрівання до 270°C), IRIS-затвор* для захисту від пилу та сміття.
  • HYPER+ — модель минулого покоління серій HYPER, що представлений у 4 кольорах корпусу. Використання до 4 безперервних сесій поспіль та до 20 сесій** на одному заряді.
  • HYPER+UNIQ — представлений у 4 кольорах корпусу, має змінні панелі, які можна докупити та міняти за бажанням (76 можливих комбінацій). Максимальна температура нагрівання у режимі Standart 250°C (час нагрівання 20 сек) з тривалістю сесії 4 хвилини та Boost 270°C (час нагрівання 15 сек) з тривалістю сесії 3 хвилини.
  • PRO — це модель минулого покоління із серії PRO, що може працювати у режимі Standart 250°C та Boost — 280°C. Представлений у 4-х кольорах, виконує до 4 сесій поспіль та до 20 сесій на одному заряді**.
  • PRO SLIM — це нова модель із серії PRO, що має легкий моноблок та отримала нагороду у сфері дизайну - iF Design Award 2022. Може запропонувати користувачу 4 кольори на вибір та можливість самостійно вибирати насичення у режимі Boost (нагрівання до 280°C). Крім того, в цій моделі змінена логіка розміщення індикатора, який тепер розташований на торцевій частині.

glo™ що це та як правильно користуватися?

Щоб було зручно користуватися пристроєм, виробник максимально спростив принцип роботи. За все відповідає одна кнопка управління (крім моделі HYPER X2, у якій є окрема кнопка для режиму Буст), яка розташована з лицьової сторони та має індикацію з чотирьох світлодіодів для позначення рівня заряду (крім моделі PRO SLIM у якого лише один світловий індикатор).

Робота пристрою буде наступною:

  1. Для роботи пристрою у режимі Standard. Затиснути кнопку керування та утримувати її впродовж 3-х секунд. Пристрій має завібрувати, після чого потрібно відпустити кнопку та дочекатися повної готовності (приблизно через 20 секунд заблимають кругові індикатори та пристрій знову завібрує). Після цього можна приступати до сесії.
  2. Для роботи пристрою у режимі Boost. Затиснути кнопку на 5 секунд доки пристрій не завібрує вдруге. Потім відпустити кнопку, круговий індикатор покаже початок нагрівання. Після завершення нагрівання, пристрій завібрує, що свідчить про те, що режим Boost активовано та можна починати сесію. Boost забезпечує сильніше нагрівання завдяки високій температурі, що збільшує насиченість смаку.

Пристрій glo™ має велику ємність акумулятора, порт Type-C, USB-кабель з підтримкою струму 1А (для glo™ HUPER X2) та 2А і вище для інших моделей.

* Затвор із перекриваючих пластин циліндричної форми

** При використанні в режимі Boost. За умови повністю зарядженого акумулятора та може відрізнятися в залежності від поведінки користувача.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також