Припинено діяльність трьох вузів Закарпаття

14
0

Міністерством освіти

Міністерство освіти і науки припинило освітню діяльність та анулювало ліцензії на навчання в 15 освітніх центрах і філіях вищих навчальних закладів, передає прес-служба Міністерства освіти і науки України.

24 квітня Державна акредита-ційна комісія на засіданні розглянула результати перевірок діяльності вузів та їх підрозділів і припинила діяльність п’ятнадцяти філій вищих навчальних закладів та анулювала ліцензії на підготовку за окремими спеціальностями п’яти вузів.

Зокрема на Закарпатті припинено освітню діяльність через відсутність ліцензій Консультаційного пункту Інституту менеджменту та економіки "Галицька академія" у місті Виноградові; Мукачівського навчально-консультаційного центру (навчально-наукового філіалу) Львівського державного аграрного університету; Навчально-консультаційного центру (навчально-наукового філіалу) Львівської національної академії ветеринарної медицини ім. С. Гжицького в Мукачеві.

Студенти філій, у яких припинено освітню діяльність, та навчальних закладів, у яких анульовано ліцензію, матимуть можливість після відповідної атестації якості їх знань продовжити навчання в базовому навчальному закладі або в інших вузах регіону, що мають відповідну ліцензію на обрані студентами спеці-альності.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також