Приватний кордон, використання дітей та пророблені схеми: ТСН зняв сюжет про контрабанду на Закарпатті (ВІДЕО)

21
13

Журналіст ТСН Андрій Орляк побачив який безлад твориться на західному українському кордоні.

Він побував як у Чернівецькій області так і Закарпатській, де разом з прикордонниками на власному досвіді переконався як злагоджено працюють усі рівні контрабандного бізнесу.

Контрабанда настільки прибуткова, що її організатори витрачають на неї величезні гроші: купують потужні квадрокоптери, тепловізори, квадроцикли та навіть проплачують адвокатів для тих, хто попався.

Є й такі, які досі мають ділянки за 5 метрів від державного кордону.

Радимо поглянути сюжет від ТСН, якій дійсно вражає нахабністю сучасних українських баронів контрабанди.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДН
Дурачкам нижнім

Які ти кошти у бюджет приносиш в бюджет? Всі контрабандні сигарети заходять із Білорусії контрабандою. Кроме того шо продажні СБУшники, митники, прокурори і погранці получають взятки од контрабандістів. А потом купляють суди і роблять шо хочуть

.
...

Контрабандішти, ви реально зає6..ли! Ще й відмазки собі в коментах придумують! Не маєте мізків легально гроші заро6ляти - пшлuнax з України!

НК
Не контрабандист

Дійсно, а в чому власне проблема? Якщо возять українські акцизні цигарки, приносять кошти в бюджет, плюс люди з ланцюжка всі з грошима, які потім витрачають в українських магазинах, які приносять кошти в бюджет. Це ж навіть дякувати їм потрібно. Чомусь коли їдеш з Угорщини, навіть митник не дивиться що везеш!!!

Т
Троцкій

Румуни теж возять контрабас.

О
олодар

Просто зрівняти ціну на цигарки і контрабанді кінець,але владі то не вигодно, бо валізи з долларами більше до Києва не привезуть!

Р
Русин

Це відео ні про що. Нехай вивозять. Головне щоб не завозили.

І
Інспектор

Дуже поверхневий репортаж. А тобі ж за це, канал "Г+Г", гроші заплатить ?!

С
Сват

Найбільший злодій в цій цепочці це оргагізатор, начальник відділу прикордонної служби, а також його заступники. За чиї гроші перевірки із Львова і Києва по ресторанам і баням ходять?

Л
Ласло

Цікаво,на яких лохів розрахований цей постановочний цирк-сюжет? "Фішкарі,бобри,верблюди..." А де продажні погранці,які кришують контрабас?

І
Іван

Молодці, нічог нам поганог не роблять а гроші привозять, які витрачають на харчі на комунальні ітд! Чомусь словакам і мадярам побарабану шо вивозять головне щоб не завозилили!

Д
Джулія

Ганьба президенту!Відповідні структури не можуть нічого, а журналісти , при бажанні, розкривають злочини.Все дуже просто: президент в нашій країні може не виконувати обіцянки, які дав народу перед виборами.Рвався до влади, щоб захистити свої статки:4 квартири в Києві,Криму,Грузії. Лондоні....і все інше

Д
Дідо

Де тот закон долбаний про кримінальну відповідальність за контрабанду ?

Щ
Щирий

Контрабада така , наскільки Держава дозволяє їй бути. Якщо журналіст докопався , то відповідні структури володіють інформацією на 105 вітсодків і штрафами та конфіскацією майна придушити це ганебне явище

Читайте також