Привезений Петровим головний лісник Закарпаття, якого затримали на хабарі, поновлюється на роботі

25
12

Ексрегіонала і лісівника Віктора Яковця підозрюють у хабарництві за сприяння перемоги на аукціоні із продажу лісу.

Раніше Mukachevo.net писало про те, що в листопаді було затримано головного лісника Закарпаття Віктора Яковця, про призначення якого повідомляло Mukachevo.net. Зазначалось, що він поїхав у Чернівецьку область і намагався провернути схему з продажу лісу.

За версією слідства, протягом 2020 року Віктор Яковець вимагав хабарі за сприяння у реалізації деревини через систему «Prozorrо» за мінімальною вартістю. Суму хабара посадовець визначав в залежності від обсягів товару, який бажали придбати. Посадовця затримали під час отримання 30 тис. хабаря.

Після затримання Віктора Яковця його випустили під заставу, а пізніше справа "затихла".

Однак нещодавно з'явилося рішення суду про поновлення Віктора Яковця на посаді головного лісника Закарпаття.

Як повідомляє журналіст Віталій Глагола, Апеляційний суд Хмельницької області поновив Віктора Яковця на посаді начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства.

"Із 2019 року і до призначення начальником Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Віктор Яковець очолював ДП "Хотинське лісове господарство", — додає Віталій Глагола.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

В
Володимир

Як таке можливо ...судова система України відсутня прокуратура- для чого-щоб отримувати зарплату.виявляється що прокур може не прийти й на судове засідання. в якій я державі живу?????????

ДН
До нижнього допису

Це вони живуть , а ви ... існуєте ще ...!

В
Вася

Такі реалії українського сьогодення - тотальна корупція, правовий беспредєл і повна бездіяльність влади. За останні роки Україна перетворилась в державу рівня Гондурасу чи Зімбабве. Так і живемо

НЖ
най жиє і жирує суд

Їмили у Чернівцьох, хмільницький суд одбілив - він знає, ко має рулити на Закарпаттьови! Докус країна подуріла!

Ш
Шіш

Павлову кіть не занести, та ун гойкати не буде. Це забезплатно не гойкать

ЄГ
Єдік Горвад

То є слуга народу, його привезли не красти і продавати ліс, а садити узад.

ДН
До нижнього допису

І проливні дощі всім горянам в поміч . Скільки дозволили спиляти і вкрасти - на стільки хай вас і топить . Вічно . Спокутуйте крадії.

С
Сись

Я думаю , потрібно просто водіям які бачать лісовоз всім перекривати дорогу , всі мають роботу і всі кудись спішать , але з такою швидкістю як падають дерева на закарпатті , нам буде спішити ні-куди ... будьмо солідарні ,

B
betonus

Хто поставив, той, напевно, і з халепи витягував.

Р
РДА

Павло Павлов агой, ти де??

М
Мукачево

А радикальніші дії примінити до цього злочинця слабо ? Патріоти ? В лісі темному , на полюванні ....

КО
Капитан Очевидность

Слуги сатаны, валите из Закарпатья, пока под вами земля не загорелась. Весной будет открыт сезон отстрела слуг сатаны, так что собирайте манатки и брысь от сюда, пока гузло не прострелили.

Читайте також