Прив'язав до тіла гирю і кинув у каналізаційну яму: Подробиці вбивства на Мукачівщині

65
6

В ГУ Нацполіції в Закарпатській області розповіли подробиці моторошного вбивства в селі Ключарки.

В поліції Закарпаття розповідають, що 15 лютого мешканці с. Ключарки виявили у каналізаційному люці тіло чоловіка із зв'язаними руками та ногами, з пакетом на голові та примотаною 16-кілограмовою гирею.

Поліцейські, які прибули на місце моторошної знахідки, встановили, що вбитим є місцевий житель, який вважався безвісти зниклим.

Невдовзі правоохоронці встановили ймовірного причетного до вбивства. Ним виявився 30-річний син вбитого. Зловмисника затримали у сусідній Львівській області.

Слідством встановлено, що наприкінці листопада минулого року, під час сварки, закарпатець наніс батьку численні переломи і важку черепно-мозкову травмц, від яких чоловік помер. Щоб приховати злочин 30-річний чоловік зв’язав мертвого батька, примотав до його рук гирю, кинув у каналізаційну яму та втік.


Слідчі вже повідомили 30-річному затриманому про підозру у скоєнні особливо тяжкого злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 ККУ. Наразі він перебуває під вартою. За жорстоке вбивство батька йому загрожує до 15 років ув’язнення.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Х
Хрінь

До ко.ко-ти шістка того жулика тайсона шо ключарок?

К
К.к

Ти не хрінь ти хРен

Г2
Груз 200

Шкода чоловіка

Х
Хрінь

Того тайсона шо жулик?

К
Ключарки

То Тайсона Олега кент шось там нечисто наслідив отвітив

МК
Матёрий КоКоТ

Мабуть дуже любив своГо- вітЦя!!!?? Наріки ,-белоЧнІ --коЛи ЗдОХ""еТе!!??

Читайте також