Психічно хворий мукачівець обстріляв з пневматики охоронця шиномонтажу (ФОТО)

3
1

Повідомлення про випадок на вулиці Крилова поліцейські отримали близько 1-ої години ночі.

Невідомий чоловік здійснив кілька пострілів в бік  охоронця і втік. Потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді поранення м’ягких тканин чола.

Згодом екіпаж патрульної поліції затримав нападника та доставив до відділу поліції. Вже там було встановлено, що чоловік є місцевим мешканцем, 1991 року народження.

Правоохоронці зазначили, він має деякі проблеми із здоров’ям та проходив лікування у Берегівській обласній психіатричній лікарні Закарпатської області.  Свій вчинок нападник пояснити не зміг.

Свій вчинок нападник пояснити не зміг.

— Пневматичний пістолет марки «Stalker», з якого стріляв мукачівець, вилучено. За фактом хуліганських дій розпочато кримінальне провадження за ч. 4 статті 296 Кримінального кодексу України. Слідство триває, — повідомляє поліція.

Коментарі

І
Іштван

А чому саме ч. 4 статті 296 Кримінального кодексу України? Де там вогнепальна зброя, або предмет спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень? Це предмет для спортивної стрільби!!! Тут даже і 296 не пахне!

Читайте також