Психічно хворий закарпатець зарубав сокирою власну тітку (ФОТО)

9
17

Вчора, 11 січня, ввечері до правоохоронців надійшло повідомлення про умисне вбивство 62-річної жінки у Берегівському районі.

У Головному управлінні національної поліції Закарпаття розповідають, слідчі з'ясували, що до смерті потерпілої причетний її 18-річний племінник. Він має інвалідність через вади психічного розвитку.

Після смерті батьків фігурант справи був переданий під опіку тітки. Того вечора, перебуваючи за місцем їх спільного проживання, він взяв сокиру та наніс жінці тілесні ушкодження, несумісні з життям.

Наразі 18-річного поміщено до спецпалати Виноградівської лікарні, де він перебуває під наглядом лікарів та під вартою поліції.

Відкрито провадження за ч. 1 статті 115 ККУ, тобто умисне вбивство. Вже сьогодні йому буде обрано запобіжний захід.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

M
maestro

не піддавайтеся троллям, панове коментатори! вони лем чекають аби кось з ними почав почав дискусію.....

О
Олег

Давно пора кретина Ромаріо (він же Закарпатець, Пушкін Олександр) забанити. А по можливості і фізично.

О
Олег

Модератори повимирали? Ганьба читати!

Ч
Читач

Хтось за сер гей носалюка нико нич не пише.як це ся має кось штось знає нового за неї

1
19.20

Ще один тотальний неадекват, як і писака на 17.55 .Єдина відмінність - менше словесного поносу сюди навалює, а розлади психіки аналогічні

Н1
Ніжному 18.15

Не паскудь співучу мову сорняками . гузи балту довбинь типу18.15 Ганьба тобі

УП
Увага! Псих в коментах

Нормально у довбня 12.01.2022 17:55 гузиця пригоріла. Напевно аж кілька клавіш зламав, поки по кнопкам лупив з вилупленими від люті очиськами. Чого доброго і він психане, за балту візьметься, буде бігати по варишу і на людей кидатися.

Р
РУСИН

Не кивайте Ромаріо - то мій любимий собутильник . Завжди мене вгощає водкою " Путінка " і ділиться ВАЖЛИВОЮ інфою про те як добре нам КОРІННННИМ буде в Таможенному Союзі .

ДН
до нижнього 17:55

А ось і Нижньодописович (Агностик, РУСИН, Циганин) тут сп'яну народив цілу тираду. Давай статистику по закритим в часи Супрун психдиспансерам в студію, п'янь ти алкорусинська, з посиланням на джерела. А не маєш статистики - то нема чого тут на пару з Ромаріо пердіти.

Д1
До 16:19

Давно вже тебе не було на модерації . Новий рік затягнувся у тебе , дурбецало сайтове. Допис "Закарпатець" є логічним і правильним . Він навіть "опустився " до вашого сайтового плінтусного рівня , щоб в зрозумілій формі донести месидж для читача . І в іронічній формі надав інфу , що передувала теперішнім подіям . При баризі і лобісті Порошенкови , була така собі - Супрун (€банута , зі слів тодішнього голови ЗакОДА Москаля Г.Г.). Так ось ця , американського помету, "українка" , розвалюючи стару систему охорони здоров'я , була ініціатором закриття , оголошених Закарпатцем , медзакладів . Ось у чому суть . А твій нікчемний висер про підписи дописувачів , ще раз говорить , що ти є ШІСТКА .... і таких в пристойних "учреждениях" "опускали" . На інше ти ж не вартий . Ні поваги , ні розуму ... Які батьки такі й їх діти . P.S. починай плюватися ядом , нікчема

1
112

нахер то такі новості писати. мук.нет побільше позитива)

ІВ
Іван Васильович

15.45 - правду маєш.я і муй братюк Голесо лічно виділи як порох ходив по нашому Пудкарпаттьови з ключами і закривав психдиспансери на замок.

Д1
до 16:56

Проснися, алкоголіку, Порох вже майже три роки як не президент

П
Порохобот

Наших не чіпати. Покращення має наступити

Д1
до 15:45

Якби в тебе було б більше мізків, то не лазив би сюди і не чесав сюди свою хрінь під кликухами Закарпатець, Ромаріо, Рем, Пушкін Олександр, Підкарпатський Русин. Думаєш ніхто тебе ватомордого імбецила не впізнає?

И
инспектор

Только Путин может отличить настоящую елбасу от поддельной.

З
Закарпатець

Слава ідіоту роШЕНКОВІ, який ліквідував туберкульозні, психіатрічні, наркологічні - ДИСПАНСЕРИ та будинки закритого типу. Якби цей недоумок сидів в психЛІКАРНІ, то бабуся була би жива...

Читайте також