Пункт пропуску “Ужгород” набуває нового вигляду

10
0

Цієї п’ятниці голова облдержадміністрації Олег Гаваші провів виїзну нараду на новоспорудженому вантажному терміналі на міжнародному автомобільному пункті пропуску “Ужгород”, що на українсько-словацькому кордоні. В нараді взяли участь керівники Ужгородської митниці та відповідних структур, що задіяні у спорудженні терміналу.
На сьогодні вантажний термінал практично готовий – освоєно понад 2,3 мільйона євро, виділених в рамках програми ТАСІС за рахунок технічної допомоги Європейської Комісії. Залишилось завершити незначні роботи по облаштуванню території. Тож голова облдержадміністрації дав доручення завершити всі роботи, щоб державна комісія вчасно прийняла об’єкт в експлуатацію.
Інше не менш важливе питання, яке розглядалось на нараді, – будівництво під’їзної дороги до МАПП “Ужгород”. Її спорудження одночасно з будівництвом вантажного комплексу є невід’ємною умовою Європейської Комісії при відкритті фінансування другої черги, яка передбачає  реконструкцію пасажирського терміналу МАПП «Ужгород». Кошти має виділити українська сторона. Наразі гроші на спорудження дороги почали надходити і роботи вже ведуться. Олег Гаваші дав низку доручень щодо прискорення робіт по спорудженню під’їзної дороги. 

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також