"Пункт призначення": У Румунії колода вилетіла з вантажівки прямо у лобове скло автівки (ФОТО)

34
2

Кілька молодих людей дивом врятувалися після того, як лобове скло їхньої машини пробило колодою, яка впала з вантажівки, що їхала попереду.

За інформацією видання digi24.ro, аварія сталася в понеділок, близько 19:45 години на трасі DN10, при в'їзді до комуни Теліу (повіт Брашов).

Вантажівка, з деревиною, зачепила колійні ворота в районі залізничного мосту. Від цього колода відчепилася і пробила лобове скло автомобіля, який їхав у звичайному режимі позаду фури.

"Спочатку фігуранти заявляли, що тілесних ушкоджень не отримали, тому подію кваліфікували як ДТП із заподіянням лише матеріальних збитків. Проте згодом водій звернувся з проханням про транспортування до лікарні для проведення медичного огляду. оцінено", - зазначається у виданні.

Під час перевірки поліцейські встановили, що водій вантажівки, вчинив кілька порушень, через що його оштрафували на 13 870 леїв.

Також, поліцейські разом з лісничим зробили заміри та встановили, що водій віз більше деревини ніж дозволено. Авто з деревиною конфіскували для перевірки


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

К
Кузя

Крутоє кіно

М
Мандавошка

ПУНКТ ПРИЗНАЧЕННЯ ТРИ

Читайте також