Пункти пропуску "Косино" та "Дзвінкове" не працюють через зламану грозою техніку

12
7

Про це Mukachevo.net повідомили у прес-службі Мукачівського прикордонного загону.

За попередніми даними через погодні умови, а саме грозу у селі вийшла з ладу техніка прикордонників. Через цю поломку на пунктах пропуску не працюють різні бази даних.

На даний момент проводяться роботи з ліквідації поломки.

Нагадаємо, офіційно угорські пункти пропуску "Барабаш" та "Лонья" не працюватимуть до 30 липня.

Раніше Mukachevo.net писало, що угорці використовуватимуть саме пункти попуску як центри вакцинації для закарпатців.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ІШ
Іван шонію

Ти дебіле, ти заідки знаєш шо може си не можн хоче чи не хоче???то як з масками і з епіцентром ніт? Бідний ти дураку!нашо людей непускати на вакцини? Шоб вони потім могли вільно їздити працювати і гроші домів везти! Любий хто хоче і має час міг би привитись , а кідь дадуть вакцини то тільки відбірним і особінним достануться, і доти будуть рішати кому поки термін дії незійде!

ШП
Шо по чом

Кажуть всьо робить но не для всіх ...

ПУ
прикордонникам України

ГАНЬБА, ГАНЬБА, ГАНЬБА...!!!

Ш
Шоні

Для Івана і його однодумців! ЄС і угорщина в тому числі закупила вакцин з надлишком, Україна при всьому її бажанні купити вакцину від ковіду не взмозі бо фармкомааніі мають зобов‘язання перед ЄС. Тому угорщина маючи надлишок вакцини робить вакцинну політику проти України ( вот ми такі хороші прищепим прикордонних громадян України,бо Україна не «хоче»!) і тим самим закрила в односторонньому порядку два кордони в курортний сезон для подорожуючих на моря. Тому Українська сторона відповіла їй зламаною системою на цих двох кордонах! А на рахунок допомоги у вакцинаціі прикордонних громадян угорщина могла зробити на прикладі Китаю- продати Україні свій надлишок вакцин з умовою , що в першу чергу неб будуть привиті мешканці прикордонних сіл! Але ні це все ланцюг недружніх дій уряду угорщини по відношенню до України( блокування саміту НАТО- Україна, перевіряння авто по 30 хв на кордоні , що бідні люди проводять по 12 годин на переходах і в тому числі так звані закарпатські угорці !!!

Є
Євген

Всім добрий день. Скажіть будь ласка, на угорській стороні вакцинують зараз людей?

П
прикордонник

до 30.07. в косино очікуються сильні грози шквали пориви вітру30 м.сек що унеможливить нормальну роботу систем держприкордон служби.вакханація під загрозою.

І
Іван

Шо брешите, чого людей не пускате вакцинуватись? Чи кордон лим тоді робить кои є кому гроші вам в карман піхати! А так в холосту місяць стояти не хочиться?

Читайте також