Пускай мене, будь добрий: У Мукачеві затримали наглого грабіжника, який накинувся на дівчину (ВІДЕО)

7
14

Патрульні затримали мукачівця через годину як той скоїв напад.

Випадок трапився 10 червня близько 23:05 години, саме тоді до правоохоронців надійшло повідомлення про пограбування 17-річної дівчини на вулиці Духновича

Як зазначають у Головному управлінні національної поліції Закарпаття, 28-річний раніше судимий мукачівець, йшов на зустріч дівчині, повалив її на землю та відібрав від неї сумку з гаманцем, мобільний телефон, навушники, після чого втік.

Патрульним вдалось затримати грабіжника протягом години.

У користуванні Mukachevo.net з'явилось відео з місця затримання мукачівця. Чоловік поводився дуже агресивно, виражався нецензурною лексикою.

Погляньте:


Разом з тим, було відрито провадження за ч.2 ст.186 ККУ, а саме грабіж, поєднаний з насильством. Награбоване у чоловіка вилучили. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненому та обрання міри запобіжного заходу.

Коментарі

V
Viktor

Гіно-пісрань така! На кол сажати сього чорта нагуляного!

Й
Йончи

Это конечно да. Слабо себе представляю что приехал кто то из Луганска, или Донецка. И такой :"Чуєш ти, бику, мачка би тя копнула, одпусти ня бо дораз тя заб'ю, шо не знаеш ко муй няно"

ДН
до нижньої марги

то гукани твої односельчани з горондів завидов лучок і страбічовів всяких,налізло вас гниди усяде як тараканів,не витравиш

.
...

то бидло переселенці , нехотять робити нич

М
Мукачівка

Скільки не читаєш про грабування, чи побиття, і всюди пишуть ( колишній ув'язнений, раніше судимий). Всіх тюремщиків випускають, і більше діла до них не мають, а вони творять що хотять. Якщо вдруге щось накоїв, то треба довічно саджати.

Й
Йончи

Я представляю в Германии, или в Австрии принимает полиция и этот умник говорит полицейскому "Чуєш та одпусти ня будь добрий, я тобі ще раз кажу, одпусти ня, мої су...и руки одпусти" И тут другой немец из толпы "Я го дораз ушатаву"...Пока такой контингент не наказан, и считает себя боссами и хозяевами - не будет порядка.

Д1
до 13:13

Ахахаха, Петросян. Смешно. Возьми себе печеньку с полки.

Л
Ленин

Ісе бов "Шоні Майдаун", він же "до нижньої марги". Типово його сленг спілкування.

ДА
До ахтунг

С тобой прийшли. У 45.

Д1
До 1

100%. Шо може вирости з дітей коли батьки їм всьо позволяють. Ніякого виховання, а потім даже свої батьків лупить.

?
?

Кось знає ко се бов ?

1
1

типирь малі діти по районах так говорять, ходять курять і родичам пофіг, вот пак і виросте через 7-8 років такоє х-ло

А
Ахтунг

Сколько таких быков взялось в Мукачево, откуда...? Это же просто позор и катастрофа. Жили же не так давно нормально, всё было классно но не было такого, ммммууубыыы мыыы мууу быыы эээээ ... С каких гор, дыр, пещер повылазили эти умственно отсталые. Они даже говорить нормально не умеют, ни на украинском, ни на русском, "ні по - нашому"... причем полиция тоже.

І
іван

отправити в шахту, а не кормити на зоні дармоєда

Читайте також