Путін планує провестии в Україні військову операцію до 9 травня - Парубій

8
10

За словами Андрія Парубія, Росія може спробувати провести широкомасштабне вторгнення найближчим часом, щоб, за задумом Путіна, завершити його до 9 травня.

"Зараз стягнуті величезні сили на кордони України з Росією. За багатьма даними, і це вже не секрет, на найближчі тижні зберігається високий ризик широкомасштабної військової операції", - сказав він.

"Вона має блискуче, як вважає Путін, пройти до 9 травня й продемонструвати міць російської армії", - сказав він в інтерв'ю виданню Новое время. 

За його словами, тиск на США із приводу летальної зброї триває.

"Я в постійному контакті з Маккейном, який є одним з моторів процесу. Сподіваюся, буде позитивне рішення", - сказав Парубій.

Коментарі

ПР
Про рок

тепер все стало ясно: Виходить Путін цілий рік актакував градами чебурашками та ядерною зброєю Дві області України без плану(тому ще не завоювали їх) а план лише тепер придумали?

Б
біба

Зброю треба американську щоб вибити біомусор з української землі.

З
Закарпатец

Премьер-министр Украины Арсений Яценюк не заслуживает уважительного отношения к себе, заявил британский политолог Ричард Саква в интервью Deutsche Wirtschafts Nachrichten. Политолог назвал украинского премьер-министра "опасным человеком в Европе". "Я не понимаю, как к такому ярому националисту вообще можно относиться с уважением", — заявил он.

Д1
Для 15:19

На бiльше, крiм цього висера, мiзкiв не хватило? Ну ти й муд..к.

З
Закарпатец

я не закарпатец, я ватный хуйлотролль и кацапо-парашное педрило, а путин-потерянное хуйло, умалишенный оккупант, ботоксный шизофреник и извращенец-педофил

Я
яяя

ни памнятаву од 91 року,обы до власти прийшли ни розводилы...бо ко их годен контрольовати ,кроме них самых!?зато они и добивалися самостийности,но лем для себе....вот и результат:розокрали,шикувуть и жирувуть,як и их дити...лем еден пример-КОЛОМЫЙСЬКЫЙ!тилькома бабками владие"чесным трудом зароблени",а люде-пахари у жеброти!!!а тот ЧОКОЛАДНЫЙ лем медали посмертно роздае за тото,што погыбли за благо ннишних злодиив...жилиза е доста и не шкода...достаточно побзерати передачу "свитське життя" и стае всьо понятно ко у властии як з ничого -нич поповнилася кагорта нардепив,якых люде и близько ни знавуть...и то вси из тых,котри выконовали лепаву роботу...а дозволявуть суби жити у готелях,бо нибожата ни мавуть за што купити житло...так же проще:уберуть за ними,нагудувуть у кабакови...а вы дурни украинци пашить,зводит кинци з кинцями...вот тоби и криза...для кого як и у чому...

А
Аньця

Бред! Просто розводять Амереку на оружiэ! Пополiсти,брехачi,Вори! За кого я голосовала? Розвилиня як дiтвачку! Тай таких дур як я!

В
Вася

Прийде час і Парубій разом з Пашинським і Ко відповідять перед Законом про "невідомих" снайперів...

З
Закарпатец

Сибиряк по украински? Ты что думаешь мы здесь не видим что ты просто ряженный бандеровец

С
Сибиряк

Хлопці, ми володіємо даними соціологічних опитувань. Багато українців буде стріляти нам у спину в разі введення військ (для припинення війни). Цю думку дуже часто в ЗМІ подають. Так, що розбирайтеся з кашею в голові самі. Прибирайте вплив американців на уряд і президента! Ні до чого хорошого це вплив не приведе.

Читайте також