Путін планує захопити всю Україну, щоб стати другим Петром Першим - Квасьнєвський

18
10

Про це екс - президент Польщі Олександр Квасьнєвський заявив сьогодні на конференції у Варшаві.

"Переконаний, що ціллю Путіна є не лише забрати Крим чи отримати вплив на Схід України, а його ціль - захопити всю Україну та включити її до складу Євроазійської спільноти, що має поставити Путіна серед найбільших лідерів його держави як Петро Перший та Катерина Друга та поверне Росії статус супердержави", - сказав Квасьнєвський.

Колишній президент Польщі заявив, що Європейський союз та НАТО повинні готувати відповідь на можливий розвиток подій, передає УНІАН.

"Ми повинні бути готові до того, що це не справа, яка згасне за кілька тижнів чи закінчиться після 25 травня, коли відбудуться президентські вибори в Україні, а буде тривати далі", - додав він.

Коментарі

ЮI
Юлiй iз Мукачево

В Украiни е тiльки один правильний вибiр - ЦЕ ОГОЛОСИТИ РОСII ВIЙНУ, А ПОТIМ НЕГАЙНО ЗДАТИСЬ В ПОЛОН.

ЮI
Юлiй iз Мукачево

В Украiни е тiльки один правильний вибiр - ЦЕ ОГОЛОСИТИ РОСII ВIЙНУ, А ПОТIМ НЕГАЙНО ЗДАТИСЬ В ПОЛОН.

ЮI
Юлiй iз Мукачево

В Украiни е тiльки один правильний вибiр - ЦЕ ОГОЛОСИТИ РОСII ВIЙНУ, А ПОТIМ НЕГАЙНО ЗДАТИСЬ В ПОЛОН.

З
Закарпатцу

Квасневский не договаривает следующее: Путин хочет захватить марсиан, а также употребляет на завирак кровь христианских младенцев...

З
Закарпатцу

Квасневский не договаривает следующее: Путин хочет захватить марсиан, а также употребляет на завтрак кровь христианских младенцев...

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкаев Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як Людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi, пiдступнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

ЮI
Юлiй iз Мукачево

Я, тiльки за те, щоб саме так i сталося, бо в цьому свiтi виживе найсильнiший. А те що зараз намагаються зiтворити з Украiни це участь краiн третього свiту. Вiзьмiть приклад з Бiлорусii хiба вони щось втратили вiд того, що спiвпрацюють з Росiею. Що може простiй людинi дати та незалежнiсть за яку зараз деякi лжепатрiоти так тупо борються - крiм бiльш пригнiченного стану та спаду життевого рiвня та вiдсутностi будь якого безкомпромiсного дiалогу з владою.Звернiть увагу хочаб на те що всi дii Западу зараз спрямованi тiльки на те, щоб нацькувати два братнi народи друг на друга. Отямтесь полiтикани провокатори.

Я
Ясочка

Дасть Бог, так і буде!!!

Х
ххх

я так думаву шо ПУТІН хоче усю нечисть угнати удсітЬ неправильну

З
Закарпатец

ЧТО ТАК МЕЛКО? ПАН КВАСНЕВСКИЙ - А КАК НАСЧЕТ ПОЛЬШИ? ТАК ХОЧЕТСЯ ПОТОПТАТЬСЯ РУССКИМ САПОГОМ ПО ВАРШАВЕ ПРОСТО ПЕЩЕРНЫЙ РУСОФОБСКИЙ ПРИМИТИВНЫЙ ДЕЯТЕЛЬ ПОЛЬШИ ОНИ ДАЖЕ ПРО АВИАКАТАСТРОФУ СВОЕГО ПРЕЗИДЕНТА-РУСОФОБА ГОВОРИЛИ ЧТО ЭТО РУКА МОСКВЫ ТАК НЕНАВИДЕТЬ РУССКИХ ---> ЧТО ДАЖЕ НЕ ЗАИКАТЬСЯ ПРО ВОЛЫНСКУЮ РЕЗНЮ https://www.youtube.com/watch?v=tZvYYWpTqCo

Читайте також