Путін – Порошенку: За два дні, я можу увійти в Варшаву, Ригу, Вільнюс і Бухарест

10
5

Про це Володимир Путін сказав у розмові президенту України Петру Порошенку.

Путін заявив, що може ввести війська у Варшаву, Вільнюс та низку інших столиць  країн ЄС та НАТО, пише Європейська правда.

"Якби я хотів, то ввів би протягом двох днів війська не лише в Київ, але й у Ригу, Вільнюс, Таллінн, Варшаву та Бухарест", - заявив  Путін Порошенку.

Крім того, як повідомляє німецьке видання Süddeutsche Zeitung, Путін порадив Порошенку "не надто покладатися на ЄС", оскільки він при бажанні може "вплинути та заблокувати прийняття рішення на рівні Європейської Ради".

Коментарі

ПБ
Путін бреше ци ніт?

679

ЗД
За дві хвилини у кабаєву

11

ЭВ
Это вам не депутатов по мусоркам таскать

1

Т
толя

Если в Москве в воскресенье на МАРШ МИРА выйдет более 150000 людей, значит Россия еще не потеряна для остального мира.Есть у Аллы Борисовны Пугачевой хорошая песня "ДЕЛУ ВРЕМЯ" которую она спела за несколько лет до распада ссср, если не ошибаюсь 33 года прошло.Куплеты етой песни сильно подходят к властному кремлёвскому кооперативу "ОЗЕРО".

Й
Йовжій

То вшиткой лупина. Войско было тамки , то й што ? Файно жити мож , аж економіка буде вперед йти. Од войска тулько трати , воско мусай войовати та нищити. Росия бере файні розробки в технологіі од Європи , тай з усього розвинутого світу, а клепле лем зброю.

Читайте також