Путін пропонує Європі відмовитись від газових послуг України?

8
1

Прем'єр Росії Володимир Путін пропонує Європейському союзу створити на основі північного та південного потоків новий "єдиний енергокомплекс Європи", щоб не залежати від "чиїхось політичних примх".

 

Про це він написав у своїй статті, опублікованій у газеті "Московские новости".
 
"Потрібно задуматися і про більш глибоку кооперацію у сфері енергетики — аж до створення єдиного енергокомплексу Європи", - пише Путін у своїй статті.
 
За словами Путіна, важливі кроки у цьому напрямку - будівництво газопроводів "Північний потік" по дну Балтики та "Південний потік" в Чорному морі.
 
Після їх повного введення в експлуатацію, переконаний російський прем'єр, Європа отримає надійну і гнучку, незалежну від будь-чиїх політичних примх систему газопостачання, що дозволить не формально, а реально зміцнити енергобезпеку континенту.
 
Нагадаємо, нещодавно Росія звинуватила Україну у крадіжці в лютому поточного року газу із транзитної труби, який мав бути доставлений до Європи. Згодом "Нафтогаз" документально довів, що це неправда.

Коментарі

9
911

Все к этому и шло,Европа получит а наша "незалежна" как обычно будет сидеть на заднем месте ,лезть в долги и платить бешеные деньги но в итоге буду страдать только обычные люди...страна дураков честное слово...

Читайте також