Путін терміново привів солдат Центрального військового округу до повної бойової готовності

4
12

У повну бойову готовність переводять не тільки сили цього округу, а й частина авіації інших округів, сили ВДВ та Військово-транспортної авіації.

Про це інформує видання ТАСС.

"Відповідно до його розпорядження, війська округу, частина сил авіації інших військових округів, повітряно-десантних військ і військово-транспортної авіації з 9:30 за московським часом у бойову готовність "повна", — заявив Шойгу.

За його словами, раптова перевірка боєготовності Центрального військового округу триватиме з 7 по 12 вересня.

Коментарі

ВД
вибачте. до 17.49

.

Д1
до 17.29

чом іщесь не у москві? вать не воюєш за красні республіки? чи в Сирію не їдеш? што сидиш у сій державі і обливаєш її болотом? шось не любиться? скач на московський поїзд. авать не воняй

Д1
ДО 17,22

..чекай , тварюка, мафпа скачуща....у зимку люди вас у Латорицю будуть метати..

З
Закарпатец

пУТИН- Хуйло

Д1
до 16.55

Што КАЦАПЕ , обисрависся из свойим газом учора у ЄВРОПІ . Ни продавись учора на споті і єден кубик . За армію пишеш , ковдоше масковський . Пакуй у СИРІЮ нидійдавий . Сміх на цілий світ , араби тисячами у спокійну ЄВРОПУ , а КАЦАПИ войовати у СИРІЮ за дулю пистю . Завидиш заробітчанам , бо сам лиш палинку знєш жерти , иди долари купуй за диривляні , докіть дешево . Бо китайиць ГЛАЗЬЄВ і ото ти запрітить . Спомниш паскуде СССР , тай очириди за милом , а на здачу порчий товар . Позвідай свойих родитилів , розкажуть ти прилісти СССР .

Д1
до 16,28

редко какому пидору тебя тебя повезело...и бабла наворовал...и от армии отмазался..

СО
самому останнему

на московский поезд билеты хер возьмешь!!одни гастрики хуярят ..кто на заробитки , кто от ато ховается..

О
отанньому

Файно скач , обись устих на московський поїзд . Родина ждет .

ДО
до останнего

А НАМ ШО РОБИТИ??? ДАВАЙ СКАКАТИ!!!!

ДО
двом останнім

Исі два фюрирчики пирид утправков вояк у СИРІЮ , затіяли учинія . Рішили помагати братському народу СИРІЇ . Даже названіє придумали своім воякам " ЖОВТІ ЧОЛОВІЧКИ " .

Г
Гаранту

Навірно ти не вкурсі шо і американці проводять ученія в естонії!!! Так шо і типирь путін тоже виноватий? Мало ся уже розумій у пространстві ош дися находиш,бо твій тя навігатор заводить у жебри.

Г
Гарант

Не є на шо бабло тратити. Най Путін подивиться на тачки послідніх автосалонів. Як розумні люди створють автошедеври за такеж бабло.Люди щось створюють та созидают. А тут одна война та маневри.Война хе рня, главное маневры.

Читайте також