Путін в лютому знову їде в Угорщину. Шукає друзів у Європі?

11
36

Міністр закордонних справ Пейтер Сійярто підтвердив інформацію, що незабаром планується російсьо-угорська зустріч на вищому рівні. У її рамках буде проведено саміт міністрів закордонних справ та офіційна зустріч в Будапешті.

За неофіційними даними, саміт Путін-Орбан буде проходити у лютому 2017 року. Про що будуть домовлятися наразі невідомо.

Угорські опозиційні партії на початку цього року висловювали розчарування з приводу зустрічі у Москві прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана з президентом РФ Володимиром Путіним. Угорська опозиція також переживала, що Орбан у Москві отримав від Путіна «таємні інструкції».

17 лютого 2016 в Ново-Огарьово Віктор Орбан заявив, що "не представляється можливим автоматично далі продовжувати санкції проти Росії".

Також Віктор Орбан повідомив у інтерв'ю на HírTV, що планує укласти гнучкий і вигідний контракт на поставку газу з Росією.

Путін востаннє відвідав Будапешт так само 17 лютого, але 2015 року. Тоді у центрі міста навіть заварили каналізаційні люки на деяких вулицях.

Коментарі

В
Василь

"До"Руснак" Я щось пропустив? - що ЗРОБЛЕНО рогатими селюками-злодіями і терористами за 25 років окупації Вароша? Ну хоч що-небудь позитивне назвіть,хоч 1(одну!) позицію! Що розграбовано і скільки виморено городян я - в свою чергу - можу писати нескінченно,не вистачить формату ресурсу. "До"Толя" А СРСР і не обов'язково відновлювати,але обов'язково залучити до відповіді -за скоєні злочини проти народу України- оккупатнов,членів ОПГ"Селючьё у владі". "Злодій повинен сидіти у в'язниці!" (с)

Т
толя

СССР мертв . Труп реанімувати не можливо .

Т
Тарас

Толя хто туй тобі про СРСР пише?По темі коментуй і не пиши ахінею.Нема відповіді по темі то не комнетуй

Т
толя

Тарас - Васильович , СРСР відновити не можливо . Неужто это так тяжело понять .

ДВ
до вас

на фарбы уже гроши ние...ушитко пишло у новый б"юджет...а щи май бильше пропало у приват банкови...типир соби щи май заживуть брехачи...

Р
Руснак

Василю чумусь утік із Чікоша?

В
Василь

Прiдуркi рогаті,ви втрачаєте час - бігом все перефарбовувати в пірош-фегір-зёлд;нового в Варошi вами нічого не створено - тільки розкрадено - а поміняти таблички і перефарбувати окуповане i позначене вами,рогатими терористами,можна за одну ніч.

К
кук

ко глядать-тот найде!

Т
Тарас

Так так майдануті готуйте вазелін,Трамп президент ,Фійон теж скоро президентом Франції буде,санкції знімуть безвізу нема асоціація з голандським доповненням це взагалі ЩОСЬ!Путін їде до Орбана,хто зна що будуть ділити?Орлята у Польші голови піднімають,бандерівські голови будуть падати з плеч....Ще невдомо що з гривнею буде пілся падіння ПРИВАТ БАНКУ.....Коротше розвал неньки не за горами.....

:
:))

Як розвонялися майдауни...кінець свій чують,упирі...прийдеся за все отвітку держати-і за Одесу і за розбомблений Донбас...ще повийте напослідок...

ФД
Ферко Дубруський -Ровтеру

Вижу, що ти чоловік розумний! Раз туй пушла така інтелектуальна бесіда, хочу тя зазвідати. Як ти деференціюєш останню сублімацію подій в розрізі дефракції міжнародних відносин? Чи не віалізуються туйки приорітетні тенденції філантропних прозурпцій?

Р
Ровтер

Мадяри і руські не допустили у себе проамерицькі майдануті революції, завто майдауни і бісяться.

Й
йовшкови

МИ ВІЧНІ НО ОТВІЧАТИ ПО ОТДЕЛЬНОСТІ БУДЕМЕ-ЗА СЛОВА ЗА ПОСТУПКИ.....ЗА УСЕ

Т
Тарас

До Толі.....Почитай Голандське доповнення до асоціації а потім пиши ахінею Толя,http://www.pravda.lutsk.ua/ukr/persona/105050/ ....Майданута братва програла по всіма напрямками напиши мені хо одну перемогу майданутих за останній рік.

Х
ххх

у каждого свое-гонці з голов познимайте-і БУДЕ УСЬО ДУБРІ

ДР
до редакції

ви продалися олігархам я замітив полюбе

Д1
до 19.15

мразь сама здохне без пера і з пером у могилу піде-напугало

Й
Йовжко

Туй чиясь матір в росію на заробітки ходила!!!

Д1
до 19.03

ни замерзни одноклітка-і тиливізор ти докус ни треба.Дрива ти треба типирь вирховинцю)))

П
послідньому

пиристань позирати тсн бо ти нись завтра будещ один

В
Варишський

Чорты в аду давно чекавуть того карлика кремльовського...скільки горя по миру ізза психа

Д1
до 18.09

ти позирай бо іщи мало увидиме кого вішати будуть

ПУ
Путінським ублюдкам

Раз в Закарпатті такі є, то треба від них позбавлятися. Вичисляти і вішати на соснах.

ДБ
Дебіли бля!

А ти, шо командовати хочеш!? Дєрьмо собаче!

Й
йовшкови

де сидиш там і сиди пінзіяшу за бугром-ни тобі строити і ни тобі командовати-НИ ВОНИ!!!!!!чисти сніг-порядком займися петріот хренов

ДТ
до толя

У псіхболниці уже є асоціація і безвіз? Тоди не виписуйся, жий там))

.
.............................

У Алеппо танцювати полетіла шайка. Пролітає над хвилями чорно-біла чайка, зирк на воду: «Що за фрас? Пливе балалайка». Ось погончик генеральський, стрічка колорадська, там гівно пливе на хвилях, - мабуть москаль всрався!

Р
Руснак

Тольо горчкоголовый:"Сильніше скачи, може Шамбалу увидиш?"

Т
толя

Нич ни програла . А твоя Росія втратила мирного сусіда безповоротно . І асоціація запрацює , і безвізовий буде .

Т
Тарас

Вже усе одно про що будуть домовлятися,Україна програла по всіх напрямках це треба визнати,ще один удар нічого вже не буде значити.Асоціації нема ,Голландія підписала то але з такими умовами що Україна до ЄС не вступить ніколи ,ніякої Євроітеграції нема.Трамп вииграв,у Франції теж мабуть дуг Путіна буде президентом ....

В
ввв

Як невідомо про що будуть домовлятись? Про автономію закарпаття.. про шо ще путін може говорити

ДЗ
До знаку ?

Ти на себе подивись для початку !! Аполлон мукачiвськый , a ля мафiя !!! Я не прихильник Путiна, але за нього, знову проголусують на виборах...хто , проголосуе за хряка Порошенка ?! Знову дебiли патрioти !?

ДН
до нижнього кондома

но дочекаш,а дале шо?диван заведеш і на таран поїдеш?смолашня,карантин у школі,нічим ся заняти?

Й
Йоні

Ба ци через Вариш трасов на Чоп буде їхати? Мож би го дочекати.

?
?

що мукачево нет рейтинга не хватає, чи розуму? поклал публікацію про ботоксну мразь у Закарпатські новини

Л
лоци

качельна політика любитьмися

Читайте також