"путін вчиняє зло": 36-річний мешканець Закарпаття спалив свій російський паспорт (ВІДЕО)

12
6

За інформацією Державного бюро розслідувань, практично всі росіяни, які проживають на території України і були опитані, засуджують путінську агресію.

Бюро опублікувало на своїй сторінці у Фейсбук чергове відео, на якому 36-річний мешканець Закарпаття на знак протесту проти дій росії розірвав і спалив свій паспорт.

"З гордістю рву свій паспорт і з гордістю відмовляюся від російського громадянства, бо, вважаю, що путін вчиняє зло і цією війною вбиває дітей і мирних мешканців. Вважаю путіна ворогом України та всього світу», - зазначив росіянин.

Чоловік за фахом художник-ілюстратор, одружився з українкою і мешкає на Закарпатті 5 років. За цей час, розповідає чоловік, він жодного разу не стикався з проявами нацизму і не зазнавав жодних утисків.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
Мункач

Я так зробив з UTLEVEL, нехай Орбан тепер других дурнів шукає для підробки виборів і дотрцій з ЄС. Гнати треба мадярів теж за урал звідки і прийшли, най не острять зуби на Закарпаття.

ЗД
Знаючий до нижнього

Повний абсурд. Не вводься в оману і не вводи інших , своїми домислами .

ДМ
До математика

Тому що напевно зараз отримав змогу вступити в громадянство України. Без будь-яких документів дуже важко жити, навіть отримати громадянство іншої країни неможливо. На скільки мені відомо після 5 років в Україні є можливість запросити. Тому все сходиться.

Ш
Шевченко

Неначе сонце засіяло, Неначе все на світі стало Моє... лани, гаї, сади!.. І ми, жартуючи, погнали Чужі ягнята до води.

М
Математика

2022 - 2014 = 8 років А цей росіянин мешкає 5 років. Запитання: а чому на 4 -ий місяць війни з росією він зробив таку артистично-театральну виставу ? Що вичікував ці місяці ? Чия візьме ?! Вичікав ?! А чому не зробив це ще 5 років тому ? Адже моск@лота вже анексувала і Крим і частини Луг@нДонії ? Не вірте рАсЄянським сегментам , не обманюйтеся . Ці .... є орками по природі . Я б його УТИСКАВ і не тільки . Не розуміють вони іншого . Мародери , гвалтівники , бухарі , вбивці , окупанти . Хороший руZZкій - МЕРТВИЙ руZZкій ! Не обманюйтеся. Вони не змінювалися сторіччями . Ні вони , ні їх батьки .... Дика , рабська орда !

ЛП
Лючче поздже, чєм нікада

А чо ж ти ванюша прозрів аж на 100-й день війни? Ілюстратор, панімаш. Нєвзоров надихнув?

Читайте також