Путіну потрібен сухопутний коридор у Крим. Бойовики можуть атакувати Маріуполь - розвідка США

30
9

Про такий розвиток подій заявив директор Національної розвідки США Джеймс Клеппер 26 лютого під час слухань у комітеті зі збройних сил Сенату США.

Президент Росії Володимир Путін не має на меті захопити всю територію України, а лише відділити ту частину, яка необхідна для створення сухопутного коридору до анексованого Росією кримського півострова.

Тобто, йдеться про дві області у східній Україні, "міст суходолом до Криму", а також порт, зокрема, Маріуполь, пише DW з посиланням на AFP.

Початку атаки на Маріуполь Клеппер очікує весною.

"Ми не вважаємо, що атака на Маріуполь буде здійснена одразу ж. На мою думку, вони зачекають до весни, перш ніж здійснити напад", - зазначив директор Національної розвідки США.

Коментарі

Д
Дежі

Путіну потрібен корідор, а глобальній ілюмінатсько-масонській мафії потрібна війна у слов"янському світі.

Л1
ло 15.36

Гебешна орда приречена на самознищення, а в 45-му, як розказували старі люди, дві берези пригнули і гебню "на банта", тобіш - комуняку на гілляку! Кіть призабули, та їм напомнять.

К
Качиньский

Шторм, цунами, наводненье? - Это Путин, без сомненья! Ливень, оползень, циклон - Виноват конечно он. Сель, лавина, камнепад? - Ясно: Путин виноват! Смерч, тайфун, землетрясенье - Нет от Путина спасенья!

Д0
до 09.38

дотепер гебешников помниш і верещиш? - не боись - зміни памперси!!! вони не придуть - інша влада: від нашої олігархічної не відрізняється - але корупції і жадності менше...

В
Васілію

Ваську чумадан-вакзал-Рассєя! Луб"янська ОПГ туй газдовати не буде, се не совковий Донбас, хоть уголовних прислужників і туй хватає, судячи з коментарів.Луб"янська ОПГ все користувалася послугами уголовщини, саме з такої співпраці і почалася біда на Донбасі.Гебешники добре памнятавуть яка война точилася у лісах західної України після 45-го року, хоч сили були не рівні, дотепер мацкалі помнять і верещать БАНДЄРОВЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В
Василий

Потерявши голову, по волосам не плачут! Мириться надо, пока не поздно, с Россией! Иначе нам удачи не видать. Киевские прохвосты слиняют, а нам жить здесь.

Д1
до 17.50

ты шо, усех бескоштовно обслуживаешь? Нет, ты - ненастящий Закарпатец!

З
Закарпатец

я не закарпатец, я ватный тролль и кацапо-парашное педрило, а путин-хуйло, оккупант, ботоксный шизофреник и педофил

З
зануда

разведка США даже карту Украины не знает! Как можно с берега Азовского моря найти сухопутный путь в Крым7

Читайте також