Пишні груди Тіни Кароль вистрибнули з затісної сукні прямо на сцені (ФОТО)

268
2

Про співачку Тіну Кароль останнім часом майже нічого не чути. Хіба що нещодавні чутки про другу міфічну вагітність артистки спробували сколихнути медіа-простір. І от з'явився новий привід згадати про Тіну. Цього разу співачка має "завдячувати" своїй сукні, яка підвела її у непідходящий момент. Сталося це на сцені пісенного конкурсу, який проходив у Криму.

Так, днями на березі Чорного моря завершився черговий музичний фестиваль - "Пісні моря". На конкурс з'їхалися 19 учасників з 17 країн.

Судили і обирали кращих з кращих Робертіно Лоретті, Ян Табачник, Лайма Вайкуле, Тетяна Нєдєльська, Сергій Кузін та Нані Брегвадзе. Попри зіркове журі було також і продюсерське. Саме останнє і дало учасниці від України - Еріці найменшу кількість балів, через що та опинилася на 14 місці з 19 можливих.

За підсумками трьох конкурсних днів перемогу здобув представник Молдови - Борис Коваль.

На конкурсі також виступали і вітчизняні артистки. Так, окрім Лоретті та Вайкуле на сцену піднімалися Тіна Кароль, Світлана Лобода, гурт "Алібі", Наталка Могилевська, Олена Вінницька та інші.

Коментарі

G
Geldshower

Forex abre possibilidades ilimitadas, permite-lhe para aumentar infinitamente na capital, para adquirir liberdade. Nosso trading signals, uma das maneiras de isso . detalhes sobre smartfxsol.com New Launch soon! come on smartfxsol.com

M
Mixasik

very very good !

Читайте також