Пивні олімпійські ігри, караоке та чудовий настрій: як пройшов ІІІ-й день Варишського пива (ФОТО)

22
13

Третій день пивного фестивалю у Мукачеві пройшов не менш насичено ніж попередні.

Організатори підготували різні розваги як для дітей так і дорослих. По всій території парку працювали  дитячі аніматори та ремісниче містечко. Там діти могли навчитися робити горщики чи ткати.

Для дорослих проводились практичні заняття від Анатолія Костіва з пивоваріння, до речі, разом з дегустацією і відповідями на запитання.

Надзвичайно веселими вийшли пивні олімпійські ігри  та конкурс караоке. А вже ввечері всіх розважили гості з міста Київ -  гурт "Nousinthis".

Пропонуємо переглянути фоторепортаж у нашій галереї вище.

Дивіться також: Як мер Мукачева відкривав символічну бочку Варишського пива 

Коментарі

О
Олег

Я отруївся шашликом на мадярскій точці в кінці ряду. Ціни космос, не доливають...

НК
нижньому коментатору

тобі ся любить коли тебе за лоха держать? Коли бокал пива по 45 гривень продають, чи можу я хотіти як мінімум аби тот бокал доналили? Якщо організатори дбають про імідж заходу, то повинні і контролювати якість. послуг. Необхідно робити контрольні заміри, зважування і суворо наказувати порушників. Будь який турист, якому недолили і недоважили хаяти буде сам фестиваль, а не конкретного продавця. А слава про те, що на цьому фестивалі ніколи нікого не обважує навпаки може бути хорошим елементом реклами.

ДВ
До всіх

Вашоє обсиран,іє ваша позиція.Ни любиться ни ходіть.Усім ни можна угодити,і нитреба.Кось попер любить кось ніт.Ото таги на свальбі,єден ся радує обстановці,а спирид когось ни поклали попер.Сидить надутий ,придумує хиби.

1
12345

Були на фестивалі , ціни космос , пиво недоливають , шашлик непрожарений , за ті гроші що ми залишили на фестивалі краще було би піти в ресторан

М
мкчв

Учасники фестивалю недоливають. Всі пластмасові бокали по 400-420 грам. Дома спеціально переміряв "літрову" пляшку від так званого "Бітанг". Місткість пляшки 900 грам, з піною наливають, фактично 750-800 грам. При чому чітко звучить що то є літр. Більше мої ноги там не буде. Організаторам варто пройтися по учасникам і перевірити. Бо це лише буде портити імідж даного фестивалю. Можете знести мій комент, але від того недоливи не поміняються. Не я так інший то "висвітлить".

В
Василь

Малость те пива упали та вам і воняло

Т
Тьотя

З нову в телекомі не буде працювати інтернет ,так як зимою цигано покрали кабеля ,на них міліції не має ?

П
Порох

То путін ся всрав ...

1
1

то не просто вонь, то хімія шо очі виїдає, якась реакція буде???????, бо так мож ся і потровити

Р
рок

Коли челянник ріща на свому кирті палить, то муніципали смолаві туй як туй, бо сусідови дым очі їсть. А як у цілому вариши вонить, то норма.

Р
Рибак

То цигани на річці(в Подгоряні) палили кабеля би здати метал, сам то бачив вонь ужасна, люди розбігалися ко куда, най поліція провірить пункти прийома

П
ПКО

Редакція,поясніть що з повітрям у місті.?! Може треба допомога МЧС.?

1
111

який фест! у вариші воняє дустом,аж очі пече!!! люди розбіглися по домівках,бо бояться ,що їх потравлять.

Читайте також