Пивниця Ракоці: у Замку Паланок відтепер можна випити екзотичні нектари та домашню палинку (ФОТО)

66
9

Туристи та відвідувачі історичного музею можуть не тільки відчути дух історії та ознайомитись із культурою міста, але й продегустувати автентичні закарпатські напої виключно домашнього виробництва.

У верхньому дворі Замку Паланок запрацював колоритний заклад відпочинку - Пивниця Ракоці, де відвідувачі можуть поласувати унікальні закарпатські алкогольні напої, виготовлені із натуральних продуктів. 

До списку входять понад 80 різних позицій: настоянки, нектари, панацея, палинка, вино.

- Можу вам гарантувати, що вся продукція представлена тут виготовлена без жодних хімічних добавок, виключно з натуральних продуктів. Це, як кажуть закарпатці, після їх вживання на ранок не болить голова. Багато настоянок мають лікувальні властивості. Крім того, у нас також можна смачно перекусити закарпатськими стравами, - розповідає власник бренду "BiroK" Крістіан Біров.  

Вся представлена продукція виготовлена із домашніх фруктів, збагачена кремнієм та проходить фільтрацію молоком. Напої зберігаються у керамічному посуді чи склі. 

Заклад працює щодня з 10:00 до 18:00. Можна також проводити тематичні конференції та дегустації. 

Читайте також імена переможців фестивалю Червене вино 2017.

Коментарі

Д
ДК

Були вчора компанією з Києва! В е на дуже високому рівні! Обслуговування, страви, інтерєр. А про палінку вообще мовчу, вона Божественна.

С
Самогонщик

Це сувенірна продукція і реалізується не як під акцизний товар. Особистіно я радий що хтось робить таку справу і популяризує наші традиції. Глубокий респект власникам.

ДЦ
До цензора.

Христос Воскрес! Пак вже пробудися чудо )) Вать деліт, вать дай почитати про ото пойло палене.

А
А

ліцензію на виробництво і реалізацію алкогольних напоїв власник бренду має?

І
Іштван

Не маю нічого проти розвитку туризму, але не мені одному здається, що в рівні споживання і популяризації споживання алкоголю, закарпатці вже давно переплюнули москалів.

С
Сергій

Шановне керівництво Замку! Дозвольте нагадати вам про існування кримінального кодексу України, і про статтю, під яку вас разом із собою підведуть газди "півниці Ракоці": Статтяі 204. Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів. Санкція статті передбачає штрафи до 6,4 млн. грн., або позбавлення волі від 3 до 5 років, а якщо комусь стане зле від той "автентичної" паленої палинки, то строк може бути до 10 років. Модератор, будь ласка, не удаляйте це попередження. Або передайте його керівництву замку. Бо біду найдуть собі із таким нахабним продажем лівого алкоголю.

1
111

Coca COla? Викиньте нахрен тот холодильник

Б
баламут

Вхід до Пивниці Ракоци платний через білети, чи порядним пьяницям мож так зайти на пувдеци ?

М
Мукачівець

А що, Чизай вже закрив свій винний зал?

Читайте також