Рада ЄС підтримала безвіз для України

6
7

Попереду залишився останній крок – підписання документу президентом Європарламенту і представником головуючої в ЄС країни - Мальти.

Про це повідомляє Петро Порошенко на офіційній сторінці у Фейсбуці:

— Щойно Рада міністрів Євросоюзу схвалила остаточне рішення про надання нам, громадянам України, права на безвізові подорожі. 17 травня у Страсбурзі - як ми домовилися з нашими європейськими друзями, - урочисто підпишуть відповідний законодавчий акт. Це, напевно, буде один із найважливіших моїх візитів за три роки на посаді Президента, - пише керівник держави.

Таким чином, безвіз вступить в дію орієнтовно з 11 червня.

Нагадаємо, 6 квітня за безвіз з Україною більшістю голосів проголосував Європарламент. 6 правил безвізу, які потрібно буде знати українцям, аби потрапити до Європи, читайте тут.

Коментарі

Д
Додо15:15

Ти дауне, у росіян завжди така ж "лібералізація" і була, як зараз нам тільки вводять, вони ніколи в ЄС з візами не їздили, тільки якщо по роботі) но тобі дауну майданному мозок промили і якоїсь лапші навішали на вуха) ахахах

М
Мішо-Бачі..

Не ворчіть-цей безвіз як і права на водіння, машини можеш не мати, а їздити можеш, сів і поїхав.Маєш на чому то їдеш, немаєш то заробляй,а це питання часу.

П
правда

за границю з гривнями не поїдеш, а середня пенсія дись коло 50 євро, а зарплата - цілих сто євро. Про що ми взагалі говоримо. Дайте людям роботу і достойну зарлату, бо цей безвіз не стосується роботи за кордоном, що цікавить 99 відсотків простих людей. Розвод лохів, тоєсть - простого електорату. Браво.

Д1
до 15:15

Тубі ни всьо равно кацап.Убдристана кацапня май пириживать за бизвіз ,ги українці.Но нє!!!

М
Максим

Для чого ви так цинічно брешете? Який безвіз? Це ТУРИСТИЧНА ЛІБЕРАЦЛІЗАЦІЯ! Робота закордоном - оформи візу! Навчання за кордоном - оформи візу! Їдеш у відрядження - оформи візу! Не дуріть дурних людей.

А
ато

Царство небе..есно,ца..арство небе....есное! Вічний поко...ой!

ВС
Висококваліфікований спеціаліст

Но типирь... востриме шпателя і по коням

Читайте також