Ракетний удар по Україні: у Києві, Львові і низці інших міст лунали вибухи (Вся інформація)

7
1

Сьогодні зранку, у Києві, Київській області, Запоріжжі та Дніпрі пролунали вибухи під час ранкової повітряної тривоги. Вибухи також чули в Одесі, Харкові, Львові.

"Вибухи в Києві. Працює ППО. Залишайтеся в укриттях!", йшлося у повідомленні Кличка.

  • В Шевченківському районі попередньо є пошкодження житлового будинок та загорання на території гаражів.
  • В Святошинському зафіксовано загоряння житлового багатоповерхового будинку та припаркованих автомобілів. Попередньо є один постраждалий
  • В Подільському є загоряння на території складських приміщень. Попередньо багато постраждалих
  • В Дарницькому районі є пошкодження житлового будинку. Попередньо, без потерпілих та загоряння

Наразі 5 постраждалих у столиці. У Подільському районі двом чоловікам медики надали допомогу на місці. Одного постраждалого госпіталізували в Святошинському районі та двох — у Шевченківському, повідомив мер Кличко

Суспільне пише, що звуки вибухів чули у Запоріжжі, також повторний вибух пролунав у Дніпрі. Повідомляється, що у Дніпрі горить один з торговельних центрів.

Через ракетний удар у Дніпрі пошкоджено пологовий будинок, зокрема у будівлі медзакладу вибиті вікна — Суспільне

Влада закликає мешканців перебувати в укриттях або дотримуватися правила "двох стін" під час сигналу повітряної тривоги.

  • О 7:48 Суспільне повідомило, що лунають вибухи на Хмельниччині.
  • О 7:54 у Києві знову пролунали вибухи. Кличко повідомив, що це "інтенсивно працює ППО".
  • О 7:56 мер Харкова Ігор Терехов повідомив про третю хвилю ударів по Харкову.
  • О 8:20 мер Льовова Андрій Садовий повідомив про вибухи у місті.

У Львові — влучання у житловий будинок, є постраждалі. В одному з ліцеїв почалася пожежа, імовірно, через падіння уламків ракети, повідомив голова ОВА Козицький.

Згодом повідомили про наслідки в інших містах.

  • Харків: Вибуховою хвилею пошкоджена будівля медзакладу, на території сталася пожежа. Пошкоджено автомобіль екстреної допомоги. На щастя, жоден з пацієнтів чи медперсоналу не постраждав. За попередніми даними через обстріли міста 1 людина загинула та 9 людей травмовані, виклики продовжують надходити. Медики надають постраждалим всю необхідну медичну допомогу
  • Дніпро: Внаслідок влучання суттєво пошкоджено будівлю медзакладу. Усі пацієнти і медперсонал встигли перейти в укриття.
  • Одеса: Внаслідок влучання у будівлю школи є 15 постраждалих, серед них 1 дитина. На жаль, дві людини загинуло.

  • Запоріжжя: Станом на 9:00 є 10 постраждалих, двоє з них у важкому стані. Під завалами однієї з будівель лишаються люди.

Також після ранкової атаки на столицю щонайменше 14 людей отримали травми різного характеру, їм надається медична допомога. Виклики продовжують надходити.

Згодом, Кличко додав, тіло одного загиблого дістали з-під завалів складського приміщення в Шевченківському районі столиці.

"Пошуково-рятувальна операція триває. До цього рятувальники звільнили з-під завалів трьох постраждалих. Їх госпіталізували медики", - зазначив Кличко.

Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

……

як шкода, шо не можеме мацкалям такоє ж зробити, аби ті звірі тоже пошевелили мозгами…. Нелюдь мацкальська…. щи най кажуть, шо они люди…. диявол їх бог, і диявольські їх діяння

Читайте також